остави голяма празнота. Той беше патриархалната глава на иституцията, която

...
остави голяма празнота. Той беше патриархалната глава на иституцията, която
Коментари Харесай

Принц Чарлз се оттегли, за да обмисли бъдещето на кралското семейство

остави огромна празнина. Той беше патриархалната глава на иституцията, която в този момент би трябвало да бъде поета от неговия наследник, принц Чарлз.

Тази роля откри своето алегорично проявяване, когато стана ясно, че точно той е единственият член на кралското семейство, който посети принц Филип по време на престоя му болничното заведение , научихме от. Той прекара половин час до леглото му в "Крал Едуард Седми " в Лондон и евентуално в никакъв случай няма да разберем какво тъкмо са си споделили. Чакащите извън фотографи обаче съумяват да уловят напиращите сълзи в очите на принца на излизане от постройката.
 Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип
От оня драматичен ден до през днешния ден, във времена, в които кралското семейство е по-разбито отвсякога, той не се отделя от майка си кралица Елизабет Втора и се пробва да балансира напрегнатите взаимоотношения сред синовете си.

Вчера споделихме с вас, че . Според източници и тримата не прекрачват границата на положителния звук, а удължаването на престоя евентуално е доказателство, че те най-сетне са съумели да изгладят връзките си. Но не трябва да подценяваме обстоятелството, че Уилям и Чарлз държат да се срещнат дружно с херцога на Съсекс, вместо всеки от тях поотделно да инициира диалог на 4 очи, с цел да са изцяло сигурни, че ничие изявление няма да бъде интерпретирано неправилно за вбъдеще.

оповестиха, че след този диалог принцът е отпътувал за имението си в Уелс, с цел да оплаква отвън обсега на таблоидите починалия си татко, да остане уединено със себе си и да обмисли идващия си ход. По непотвърдена информация актуалната му брачна половинка Камила остава в Лондон.
 30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията
Близки до кралското семейство разкриват, че "и двете страни са доста засегнати, тъй че ще отнеме доста време и старания, до момента в който се стигне до помирение " и "трябва да решат при какви правила ще продължат да извършват отговорностите си, без да нарушават ползите на нито една от страните " .

Според източници принц Чарлз е наясно, че това е "един от най-тежките моменти в живота му се усеща по този начин, като че ли носи цялата тежест на света върху раменете си " .

Какво решение ще вземе наследникът на трона след тази дълга и извънредно сложна за фамилията му седмица? Предстои да разберем.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР