Оставена без обществено внимание, корупцията се разраства като раково образувание,

...
Оставена без обществено внимание, корупцията се разраства като раково образувание,
Коментари Харесай

Е Сега Вече Ръкавиците Паднаха! Бойко Борисов Никога Не Се Е Изказвал Толкова Остро За Президента Радев!

Оставена без публично внимание, корупцията се разраства като раково образувание, сподели през вчерашния ден Радев.

По мотив визитата на Борисов в Москва, президентът разяснява, че " българското държавно управление излезе от летаргията във връзка с Русия ".

Президентът уточни още, че вниманието е ориентирано към Западните Балкани, европредседателството, Русия, а за корупцията няма почивен ден.

" Всеки ден ние слушаме упреци за държавното управление, нито дума за опозицията. Нито дума за това, което през годините са сторили. Нито дума - единствено против държавното управление. Това не е равноотдалечен ", добави министър председателят.

Борисов не схваща за какво е отъждествен като " прислужник на Путин ", а президентът Радев е бил пръв там и за него няма сходни изявления. От една страна ме нападат за какво съм отишъл, въпреки това аз съм бил прислужник, добави Борисов, написа дир.бг.

" Не мога да ги схвана, само че споделям, веселя се на това, на което България замязя. И споделят виждате министрите на страните, които ни гледат извън, в този момент нападаме чакалнята на еврозоната, влизаме в банковия съюз, който да подсигурява дългосрочност на бизнеса, освен непознатия, само че и българския. Това, което на Западните Балкани и въобще на Балканите се случва дава опция и на българските компании към този момент да влагат и много има там. Премиерите им са поръчител за нашите вложения. Оставям на съвестта на всеки, когато се изрича, да си носи отговорност за това. Аз съм индивидът, който нито един път не е повдигнал тематиката ", заключи Борисов.

Премиерът откри в Божурище индустриално дружество, дъщерно сдружение на международния водач Miltivac, профилиран в производството на вакуум-опаковъчни решения, етикиращи машини, системи за надзор и ревизия, както и роботизирани опаковъчни линии.

Бойко Борисов обърна внимание, че преди няколко години индустриалната зона в Божурище е била гола поляна, а в този момент всичко се е построило отначало като един нов град. Той посочи, че вложенията в страната ни са с над 2 милиарда повече и те са в фабрики, заводи и произвеждане, а освен в областта на услугите.

Премиерът означи, че е доста значимо за вложителите, че в България има 10-процентов плосък налог, стопански напредък, устойчиво евро по отношение на лв., голям фискален запас и най-нисък дълг в Европейския съюз. Той акцентира, че за още по-голяма сигурност България кандидатства за влизане в Еврозоната, с цел да се подсигуряват още повече вложенията в страната ни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР