Остават в ареста двамата братя, обвинени за нападение над трима

...
Остават в ареста двамата братя, обвинени за нападение над трима
Коментари Харесай

Постоянен арест за братята, нападнали трима полицаи в ромския квартал на Кюстендил

Остават в ареста двамата братя, упрекнати за нахлуване над трима служители на реда и тяхното куче, оповестиха от прокуратурата.

По време на полицейска акция в ромския квартал " Изток " на град Кюстендил бяха нападнати и ранени трима служители на реда и следово куче. Служителите на реда бяха атакувани от двама братя. Въпреки раняванията си и гневната опозиция, служителите на реда разкрили 178 дози хероин.

Единият брат Б.Г. е на 42 години. Другият - В.Г. е на 50 години. Акцията е направена на 16 юли 2020 година, на територията на кв. " Изток " в град Кюстендил.

При претършуване и изземване в парцел, служителите на реда и служебното куче са нападнати от жителите с секира, нож и железна тръба. Единият служител на реда е ранен в главата, другияте с порязвания на ръката. Третият служител на реда е удрян по главата.

Агресивните мъже няколкократно са протегнали ръка и на полицейското куче . Освен това викали, обиждали, размахвали нож и отправяли закани по отношение на служителите на реда при осъществяване на служебните им отговорности.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР