Остават три дни до първия мач на Англия на Световното

...
Остават три дни до първия мач на Англия на Световното
Коментари Харесай

Разкриха стартовия състав на Англия за първия мач на Световното

Остават три дни до първия мач на Англия на Световното състезание в Русия, само че медиите на Острова към този момент разкриха какъв ще бъде стартовият състав на Гарет Сайтгейт за дуела с Тунис. Според " Телеграф " селекционерът е имал три алтернативи, които към този момент е разрешил. Той още веднъж ще заложи на групировка с трима централни бранители, като за първия дуел ще избра Хари Магуайър пред опитния Гари Кeйхил. Негови сътрудници предстоящо ще бъдат Джон Стоунс (в средата) и Кайл Уокър (отдясно). На вратата ще бъде Джордан Пикфорд.

Втората алтернатива пред Саутгейт е била дали да заложи на Ашли Йънг, или на Дани Роуз в ролята на ляв халф-бек. Според " Телеграф " титуляр против Тунис ще бъде 32-годишният състезател на Манчестър Юнайтед. Киърън Трипиър пък ще работи по другия фланг за сметка на Трент Александър-Арнолд, който ще остане на скамейката за началото.

Селекционерът е имал съмнения и по отношение на това кой ще бъде титулярният отбранителен полузащитник. Като такива в контролите действаха Ерик Дайър и Джордан Хендерсън. Изборът тук е паднал върху капитана на Ливърпул. Негови сътрудници в халфовата линия ще бъдат Деле Али и Джеси Лингард.

Хари Кейн и Рахим Стърлинг, който ще работи малко зад голмайстора на Тотнъм, ще водят офанзивата на " трите лъва ".

Предполагаем състав на Англия против Тунис (3-5-2): Пикфорд; Уокър, Стоунс, Магуайър; Трипиър, Лингард, Хендерсън, Али, Йънг; Стърлинг, Кейн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР