Остават точно 10 дни до седмото издание на музикалния фестивал

...
Остават точно 10 дни до седмото издание на музикалния фестивал
Коментари Харесай

Само 10 дни ни делят от седмото издание на Vola Open Air

Остават тъкмо 10 дни до седмото издание на музикалния фестивал Vola Open Air 2019., а цената на билета нараства с 10лв. и от 18-ти юли става 40лв. Тази година, за първи път събитието на връх Околчица ще продължи цели три дни - 26-ти, 27-ми и 28-ми юли 2019 година
Първият ден ще е зареден с двойна доза хип-хоп. Последният доказан участник в програмата, който ще подгрее американската легенда Illa J, е белгийският ъндърграунд рапър Killamatic. Вдъхновен от деведесетарския хип-хоп в лицето на Wu-Tang Clan, Cypress Hill, N.W.A, Rakim и доста други, той стартира да рапира още на 16 годишна възраст.  Подгрявал е и е работил с доста актьори като Dmx, Chino XL, Keith Murray, Son Doobie, Brett B, Demigodz, Jedi Mind Tricks, Madchild и други.
Освен за музикалните осъществявания, уредниците на фестивала са се погрижили и за дневната стратегия. Всеки посетител на фестивала ще може да се включи в разнородни дневни интензивности.
Цирк „ Комбино “ ще показват своята нова идея " circus surprise ", 0511 Дизайнс ще посветят искащите в изкуството на графитите,  а за най-малките посетители ще се погрижат приятелите от Puzzled. Който пък избира релакс, ще може да се отбие за утринна йога с Яна, да си направи масаж, а след това да се отпусне в хамачената градина. Фестивалът няма по какъв начин да мине без истински хендмейд предмети и техните актьори, които ще имат разполагаем лични креативен шатри.
Както постоянно, ще има обособена къмпинг зона за гости, както и разнородни храни и питиета в трите дни на фестивала. На разположение ще има и дневен бар.
Звездите в третото издание на фестивала са холандският дръм`н`бейс продуцент LENZMAN, в компанията на Министерски съвет ABNORMAL SLEEPZ, американският реализатор и продуцент Illa J с плана ILLA J Live Band, Killamatic и новаторската група DASHE.

Другите доказани актьори са Божидар Василев - Trombobby дружно с Dessy oт Phuture Shock и Simo, Doroty Takev live band, момчетата от платформата LIQUIDIZER, The Innkeepers Live, KALYAS, основаното във Виена дуо Electricfence, SHADE, Ivan Valchev – Wolfy, LOCONAZ, Vasquez NZ, ParamaterGoldrum, DJ Marcon, DJ ZEE, Selector Stazz, 7 Years Future Sounds Of Sofia Showcase, DJ Skill, DJ Not Easy, Djobry (Sofia Beats), Оnslaught и Unkle Billy.
Събитието е подкрепено от фондация „ Америка за България “, Община Враца, дирекция на ПП  Врачански Балкан и Стройрент.
Фондация „ Америка за България “ поддържа Vola Open Air, с цел да даде на младежите на Враца и района достъп до модерно културно събитие и опция за сливане и ангажираност на общността. Фондация „ Америка за България “ и уредниците споделят една обща цел - привличане на туристи от цялата страна, като по този метод Vola Oen Air основава особено значение на един от знаците на Врачанския Балкан – връх Околчица.
Билети за трите дни на фестивала на цена от 30лв. се продават на интернет страницата на фестивала, както и в мрежата на bilet.bg до 17-ти юли в това число. След тази дата и в дните на фестивала цената ще е 40лв за всички фестивални дни и единствено на вход ще се продават еднодневни билети, на цена 20лв.
Деца до 14 години влизат гратис, само че наложително с попълнена декларация и съпътстващ ги родител или аставник. Непълнолетни лица над 14г. ще могат да влязат с пълновръстен компаньон и декларация, която може да намерите на нашия уебсайт: http://volaopenair.com
За повече информация и всички вести към Vola Open Air може да следите страница на фестивала във Фейсбук: www.facebook.com/VolaOpenAirFestival и интернет страницата ни: http://volaopenair.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР