Остават само няколко часа до 78-ата церемония за Златен глобус

...
Остават само няколко часа до 78-ата церемония за Златен глобус
Коментари Харесай

Часове преди Златен глобус 2021: Какви са шансовете на Мария Бакалова?

Остават единствено няколко часа до 78-ата гала за „ Златен глобус " –  първото значимо събитие тази година. Тя ще бъде излъчена от двете брегове на Съединени американски щати, а водещите на шоуто Тина Фей и Ейми Полър за първи в историята на премиите няма да се намират в едно и също помещение. Фей ще предава онлайн от зала " Рейнбоу " на върха на центъра " Рокфелер " в Ню Йорк, а Полър ще бъде в хотел " Бевърли Хилтън " в Бевърли хилс, Калифорния, където всекидневно се организира церемонията.

Заради пандемията присъстващите посетители ще са напълно малко – ще можем да гледаме церемонията онлайн.  Очакваме я чакаме с неспокойствие, тъй като за първи път измежду номинираните има и наша сънародничка – надарената Мария Бакалова.  Тя ще се конкурира с Кейт Хъдсън (Music), Мишел Пфайфър (French Exit), Розамунд Пайк (I Care A Lot) и ( " Ема " ).

Много медии й предсказват да завоюва влиятелната статуетка – сп. Variety прогнозира, че Мария освен да грабне статуетката, само че и ще бъде номинирана за „ Оскар “. Ако победи, тя ще бъде най-младата носителка на „ Златен глобус “ за най-хубава основна женска роля в комедия или мюзикъл, както и третата в историята,  която ще  спечели тази категория с дебютното си осъществяване след Барбра Стрейзънд във „ Смешно момиче “ (1968) и Джули Андрюс в „ Мери Попинз “ (1964). Ако пък получи номинация за „ Оскар “ за най-хубава поддържаща актриса, Бакалова ще е едвам втората в историята на киното, която е отличена със " Златен глобус " за основна роля, и номинирана за второстепенна от Оскарите. 

 
               

Vulture също предрича победа за българката – „ След като Мерил Стрийп не беше номинирана за The Prom, това съревнование стана доста по-лесно за предсказание. От Глобусите правят оценка задоволително високо Бакалова, с цел да я реалокират в категорията за водеща роля (тя се бори за поддържаща на всички места другаде), а българката се усеща като вид победител, който гласуващите желаят да видят на сцената ", написа изданието.

Още отзиви на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР