Остават по-малко от две седмици за желаещите да се включат

...
Остават по-малко от две седмици за желаещите да се включат
Коментари Харесай

Остават по-малко от две седмици за участие в лятното предизвикателство на Lidl

Остават по-малко от две седмици за искащите да се включат в лятното предизвикателство на Lidl. На 1 септември, веригата ще изтегли имената на 33 късметлии, които ще получат ваучер на стойност 3000 лева за извършване на покупки в 102-та магазина на Лидл България в цялата страна.
За трета поредна година, Лидл България ще зарадва 33 от своите клиенти с ваучери, всеки на стойност 3000 лева Всеки искащ да тества шанса си и да се съревновава за една от премиите би трябвало да пазари в магазините на веригата в страната за най-малко 33 лева и да записва своята записка на www.lidl.bg/3000. В рамките на интервала на играта – 1-31 август – всеки искащ може да взе участие безграничен брой пъти, като всякога би трябвало да записва друг касов бон.
Щастливците, които завоюват ваучер за извършване на покупки, ще могат да употребяват своите Lidl средства неведнъж, за закупуване на обичаните си артикули във всеки един от магазините на веригата в страната, до привършване на сумата. Всички участници следва да запазят своята касова записка и да показват копие от нея при приемане на премия, при положение, че са един от 33-мата спечелили. Късметлиите ще бъдат определени на инцидентен принцип и ще бъдат оповестени при започване на септември на страницата на Лидл България. Повече информация и цялостните условия на играта може да откриете на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР