Остават по-малко от две седмици до срещата ни с А

...
Остават по-малко от две седмици до срещата ни с А
Коментари Харесай

A to JazZ дава много повече от джаз и тази година

Остават по-малко от две седмици до срещата ни с А to JazZ 2017 в Южен парк II. Обратното преброяване стартира, а подготовката за едно от най-обичаните събития в столицата тече с цялостна мощ и възторг.

Така, с изключение на качествената музикална стратегия, събитието ще предложи многообразие от интензивности, като пъстрия арт-базар, специфичния A to JazZ & Rush щанд с формален мърчандайз, детска просветителна стратегия A to JazZ KIDS и вълнуващите джем сешъни, които традиоционно се организират всяка вечер след фестивалната стратегия.

Няма по какъв начин да объркате арт-базара на А to JazZ, тъй като той се отличава с най-пъстрите и изобретателни креативен хрумвания, дело на български създатели и концептуални марки. И тази година базара ще събере многообразие от изложители, предлагащи на всеки опцията да отнесе със себе си цветно парченце прекарване.

Най-верните почитатели на фестивала пък могат да намерят специфичния A to JazZ & Rush щанд, на който ще се предлага формалният мърчъндайз на фестивала, направен от италианския дизайнер Марио Гуалиели, прочут на аудиторията като Brus.

Следвайки една от главните задачи на А to JazZ, a точно образование на децата и младежите в една по-добра музикална и прочувствена среда, на 8-ми и 9-ти юли във фестивалния Южен парк II ще се организира oбразователната стратегия A to JazZ KIDS. Най-малките фенове на музиката ще имат опцията да опознаят основите на това изкуство, като темп и мелодия, облечени в занимателни детски игри, приказки и истории. Програмата ще включва интерактивния концерт  " Приказки за джаза ”, в който ще бъде показана историята на джаза, най-популярните принадлежности в него, тяхната технология на звукоизвличане, както и доста забавни и известни джаз пиеси. Заедно с това, ще бъде показан и уъркшопът  “Латино джаз “, който ще запознае децата с появяването на едно от най-популярните течения в джаза, съпроводено с доста танци и игри.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР