Остават по-малко от две седмици до обявяването на новите Galaxy

...
Остават по-малко от две седмици до обявяването на новите Galaxy
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S10+ ще зарежда и други джаджи

Остават по-малко от две седмици до оповестяването на новите Galaxy S телефони и вълненията към флагманите несъмнено са огромни.

Технологичните конгреси преливат със клюки и изтекли изображения, като преди ден в мрежата се появи достоверна информация, разкриваща забавни неща към Galaxy S10+.

Най-големият и безценен модел ще печели от назад зареждане, което значи, че ще може да зарежда съвместими джаджи по безжичен път, ползвайки личната си сила.

Функцията е се споделя Powershare и е оригиналност при продуктите на Samsung, само че не и за пазара.

Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro също имат способността да зареждат други устройства безжично и бяха първите телефони на всеобщия пазар с тази функционалност.

Не знаем дали противоположното зареждане при Galaxy S10+ ще работи и с телефони на други производители, както при Mate 20 Pro, само че сигурно знаем, че ще зареждаме слушалките Galaxy Buds, които ще излязат на пазара през март.

Слушалките ще съставляват последващо потомство Gear IconX и ще имат 8GB вградена памет за музика. Цената им ще е 149 евро, само че можем да ги вземем гратис, в случай че предплатим за някой от новите Galaxy S10 модели преди 7 март. /lifestyle.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР