Остават по-малко от две седмици до крайния срок за подмяна

...
Остават по-малко от две седмици до крайния срок за подмяна
Коментари Харесай

Перфектният касов апарат - малък размер и XXL-качество

Остават по-малко от две седмици до крайния период за замяна на касовите апарати съгласно Наредба Н-18. Голяма част от записаните по Данък добавена стойност търговци, производители, дистрибутори и предприемачи към момента се чудят, гледат, съпоставят, тормозят какво фискално устройство и програмен продукт да изберат, с цел да работят безпроблемно и комфортно. Има ли уред, който съчетава лесна приложимост, високо качество и отлична цена, и в това време дава отговор на всички нови условия на Национална агенция за приходите?

Оказа се, че да!

Мобилният касов уред ZIT B20 на компания „ ЗИТ ” е абсолютният шлагер измежду представителите на дребния и междинния бизнес, сочи анкета измежду търговци, производители, куриери и други Те изрично го дефинират като най-лесното за приложимост фискално устройство на пазара. Компактният, комфортен и удобен уред на компания „ ЗИТ ” е измежду най-предпочитаните устройства от хората, занимаващи се с разносна търговия и куриерски услуги, притежателите на дребни търговски обекти, фризьорски салони, сергии навън, улични павилиони за храни, артикули, цветя и прочие, както и от всички останали консуматори, за които „ дребното е повече ”. А „ дребното ” при ZIT B20 е единствено цената и размера на касовия апарат; всичко останало е с XXL-качество, споделят удовлетворени консуматори.

Един от най-новите мобилни касови апарати на българския пазар е комбиниране от компактни размери, висока продуктивност, новаторски технологии, ергономичен и грациозен дизайн, комфортна клавиатура, „ интелигентен ” и елементарен за приложимост програмен продукт, удароустойчивост, супер устойчивост на всевъзможни външни и метеорологични въздействия. Сред неповторимите преимущества на ZIT B20 е че той може да се зарежда от всяко потребителско устройство с USB интерфейс - адаптер, компютър, power bank, кабела на мобилния телефон и други Моделът се отличава и с бързо и елементарно зареждане на хартията, огромни операторски и потребителски екрани с подсветка. Освен наложителната отдалечена връзка с Национална агенция за приходите посредством GPRS, моделът поддържа и Bluetooth интерфейс за връзка с компютър, таблет, смарт телефон и други Касовият уред може да работи и с разнообразни търговски софтуери в режим `Фискален принтер`, като връзката с компютър се реализира посредством общоприет USB кабел.



И това не е всичко - при закупуване на хитовия дребен мобилен касов уред на компания „ ЗИТ ”, която има над 50-годишна сполучлива история на българския и международните пазари, клиентът получава изцяло готово за работа фискализирано устройство! В крайната цена са включени и всички нужни услуги: регистрация в Национална агенция за приходите, програмиране и фискализация, абонамент за СИМ карта и контракт за техническо обслужване за 12 месеца!

Повече подробости за „ малкия-голям ” ZIT B20 и какъв специфичен подарък ще получи всеки поръчал го онлайн клиент, вижте на https://zit.bg/bg/products/3717/mobilen-kasov-aparat-zit-b20-kl-s-bateria.html
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР