Остават по-малко от два месеца до новогодишните празници, а подготовката

...
Остават по-малко от два месеца до новогодишните празници, а подготовката
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: 5 официални РОКЛИ ПОД 50 ЛВ за всеки повод

Остават по-малко от два месеца до новогодишните празници, а подготовката за тях е добре да стартира овреме. И тук не приказваме единствено за резервации на хотели и самолетни билети, дълги описи с посетители и коледни дарове - в този момент е времето да се погрижите за себе си и да изберете новогодишна блестяща визия , с цел да си спестите неприятни фешън алтернативи в последния миг. А ние сме на мнение, че когато edna жена се усеща и наподобява добре, си прекарва отлично на всяко мероприятие.

В този ред на мисли през днешния ден днес ви насърчаваме да освободите суетната флиртаджийка в себе си и да си извършите подранил коледен подарък. Ето ги и нашите пет специфични находки от Fashion Days на цена под 50 лева, които може да носите на всеки формален мотив!

Черна рокля от кадифе с дантелени елементи by Zee Lane Collection (21,99 лв)

 рокли Fashion Days

Започваме нашия лист с нещо класическо - дребната черна рокля. Тва стилно украшение от кадифе е на цена единствено 21,99 лева и е уместно и за всяко елегантно събитие.

Пазарувай тук >>>

Рокля с несъразмерен подгъв by KOTON (39,99 лв)

 рокли Fashion Days

Разкроената рокля с несъразмерен подгъв прикрива несъвършенствата, като по едно и също време с това акцентира женствения контур на късметлийката, която я носи. Земният цвят е моден и успокоителен, а в комбиниране с екстравагантно украшение е несъмнено, че няма да оставите никого безучастен.

Пазарувай тук >>>

Рокля с набирания by KOTON (44,99 лв)

 рокли Fashion Days

Представяме ви още веднъж класическата черна рокля, само че в малко по-консервативен вид. За да разчупите визията, можете умерено да развихрите въображението си, като я съчетаете с обичаните си зимни боти на ток и стилна чанта.

Пазарувай тук >>>

Къса дантелена рокля by KOTON (39,99 лв)

 рокли Fashion Days

Внимание, става горещо! Този модел е за самоуверени и дръзки девойки, които желаят да покорят света. Тя е задоволително секси, с цел да разсъни тигрицата в теб, само че без да лишава от елегантността и класата ти.

Пазарувай тук >>>

Бляскава рокля Asivel по тялото by Mango (49,99 лв)

 рокли Fashion Days

Ако Нова година беше рокля, щеше да е това ослепително прелъщение! Тя е извънредно комфортна поради еластичната си материя и ще ти разреши да се развихриш в ритъма на танца и да изживееш edna незабравима празнична нощ.

Пазарувай тук >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  Класа и хубост: Кралица Летисия очарова всички в Куба Кралица на шопинга Класа и хубост: Кралица Летисия очарова всички в Куба  Като Никол Кидман: с фиби и шноли в косите Кралица на шопинга Като Никол Кидман: с фиби и шноли в косите  Модни трендове, които в предишното са били неразрешени Щастливите девойки пътуват Модни трендове, които в предишното са били неразрешени Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР