Остават още няколко дни, докато стартира новият сезон на България

...
Остават още няколко дни, докато стартира новият сезон на България
Коментари Харесай

Как се прецака Даниел Петканов

Остават още няколко дни, до момента в който започва новият сезон на " България търси гений ". Журито е " чисто ново ", както и водещите, или най-малко единият.
 Даниел Петканов,
Даниел Петканов е новият водещ на " България търси гений "

Александър Кадиев ще партнира на Лудия кореспондент в новото му амплоа

Сигурни сме, че Даниел Петканов ще се оправи с новото си амплоа без особени проблеми. Преди да започва шоуто обаче Лудия кореспондент реши да показа с почитателите си за един проблем.

Петканов качи клип в YouTube, в който ни подсети, че преди известно време реализира една от задачите си и с Александра се снабдиха с фитнес в домашни условия.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Daniel Petkanov (@daniell_petkanov) на Сеп 10, 2019 в 8:51 PDT

За една от задачите на този фитнес обаче Даниел Петканов се е нуждаел от дискове с тежести, които да служат като контра тежест на един от уредите. Понеже не е имал никакво желание да употребява тези тежести, е решил да не дава непотребни пари и да купи допустимо най-евтините.
 Семейство Петканови и какъв брой коства домашният им фитнес
Колко коства домашният фитнес на семейство Петканови

Речено-сторено, и фитнесът е реалност

Това обаче не се е оказало по никакъв начин добра концепция. Когато дисковете са пристигнали, Даниел Петканов е открил, че " смърдят безумно " на гума. Опитал се е да ги мие, като даже ги е зарязал за няколко месеца на терасата, само че резултатът е бил нулев.
 Семейство Петканови, Даниел Петканов и какво подари на Александра
Какво подари Даниел Петканов на брачната половинка си

Пореден благ жест

Ето за какво е достигнал до извода, че би трябвало да ги изхвърли, само че в случай че въпреки всичко някой мисли, че може да са му от изгода, е подготвен и да ги подари. Изводът, до който Петканов е достигнал, е, че евтиното постоянно излиза скъпо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР