Остават около 10 дни до Коледа. А това означава, че

...
Остават около 10 дни до Коледа. А това означава, че
Коментари Харесай

Нашите Smart идеи за чудесни коледни подаръци

Остават към 10 дни до Коледа. А това значи, че няма и доста време, с цел да подготвите най-желания подарък за обичан човек. Сред многообразието от оферти най-важно е да сложим фокус върху това, което търсим. И тук ние сме отсреща, защото рубриката е вашият асистент в света на технологиите. А те пък - една от обичаните изненади във времето с мирис на канела и портокалови корички.
Но и тук още веднъж би трябвало фокус, нали? Ето за какво сме ви улеснили оптимално и ще ви представим свежи хрумвания, подобаващи за всеки член от фамилията или обичания човек.

По празниците учениците са във почивка. А пък, в случай че са посочили положителни резултати в класната стая, може и да ги премиите с нещо, което всички обичат - игрите на PlayStation, правоприемник на тези, обичаните на децата от 90-те телевизионни конзоли. Новият PS4 Slim e супер освежен, тъничък, стилен, мощен и с огромно пространство за предпазване на игри, приложения и медия. И с цел да е всичко съвършено, конзолата върви с бистър HDR резултат за извънредно ясни изображения, плюс страхотни дарове като трите игри в комплекта. Въобще, същинско гейминг прекарване за младежите. Да, да - и за все по този начин непорастващите огромни малчугани, които вместо да ви се мотаят, до момента в който приготвяте празничните трапези, ще си прекарат чудесно в детската с джойстиците.

А вие пък за какво да не инсталирате в хола общ подарък за цялото семейство? С 43 и 50-инчовите тв приемници на Philips, Коледата се трансформира в същински уютно прекарване в комбиниране с невероятна Full HD картина, бистър тон, топли цветове и живи облици на обичаните филми, сериали и излъчвания.

Разбира се, не можем и да не споменем смарт телефоните. Страхотен избор, когато би трябвало да изненадате обичания човек, защото поради невероятното многообразие, може да се спрете таман на този, който пасва на характера му. А в този момент дребните умни устройства вървят с до -200 лв. отстъпка, дружно с доста аксесоари и дарове към някои от тях. Ако се чудите още, ето бърз линк към предложенията на , които са подготвили решения за всеки усет. Признаваме си, че мъчно можем обаче да ви спомагаме за опаковката на подаръка! Тук е време за персонална креативност.

Така и по този начин сме на тематика умни машинки, ето и три готини хрумвания за таблети, които вървят с съвършен абонаментен проект. Samsung Galaxy Tab A 10.1 идва с комфортен магнитен калъф. Huawei MediaPad T3 8 пък ще ви изненада с филтър за синята светлина, който ще защищава очите ви от изморяване, в случай че ползвате устройството преди лягане. Тук е и Lenovo Tab 4 7 4G - ултрапреносим и стилен за работа на открито. И всички те са на изключителни цени, с цел да има повече радостни мотиви за хората към вас.

Това са нашите оферти за идните празнични дни. С тях ще подарите благополучие на околните си, ще подарите благополучие и на себе си. И не забравяйте, че с изключение на уют, Коледа е времето за най-съкровените прекарвания със фамилията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР