Остават малко повече от две седмици до излизането на Dirt

...
Остават малко повече от две седмици до излизането на Dirt
Коментари Харесай

Dirt Rally 2.0 получава поддръжка на виртуална реалност

Остават малко повече от две седмици до излизането на Dirt Rally 2.0 и Codemasters не престават да пускат нова информация за играта. Тази седмица във Фейсбук профила на студиото беше оповестено значимо обновяване. От него стана ясно, че идващото издание на рейсъра ще получи дълго чакана характерност – поддръжката за шлемове за виртуална действителност, и по-точно за Oculus Rift.

„ Ние ви чухме, Oculus ви чу. Dirt Rally 2.0 +Oculus = това лято “, написаха Codemasters, отговаряйки на засиления в последно време интерес към обещаната характерност.

Новината не е изненадваща. Миналата година, Codemasters дадоха обещание, че обмислят поддръжката за шлемове за виртуална действителност, в случай че има деклариран интерес към това, само че подчертаха, че дори и да бъде включена такава, то тя няма да се появи още с излизането на играта на 26-ти този месец. Припомняме, че първата игра от поредицата също получи VR интеграция след излизането си.



Публикацията на студиото обаче е прекомерно нищожна. Не е ясно дали с изключение на Oculus ще се поддържа и различен шлем за виртуална действителност, като да речем HTC Vive или PSVR. Няма и ясна дата, само че евентуално ще разберем такава, по-късно тази пролет.

Dirt Rally 2.0 беше обявена през есента на предходната година и ще включва разнообразни усъвършенствания спрямо първата игра с нови машини (повече от 50), прецизирано ръководство, писти, повърхности и среди, дневни, седмични и месечни провокации, в които ще може да мерите сили с хора от целия свят.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР