Остават две седмици до появата на Darksiders Genesis и това

...
Остават две седмици до появата на Darksiders Genesis и това
Коментари Харесай

Излязоха PC изискванията за Darksiders Genesis

Остават две седмици до появяването на Darksiders Genesis и това даде мотив на Airship Syndicate и THQ Nordic да разгласяват систематичните условия за PC версията на играта.

Genesis не е идната огромна игра от поредицата за конниците на Апокалипсиса, а съставлява независимо издание, което се концентрира над воин, на който сериите не са обръщали съществено внимание до момента. Показаните събития в Genesis следват предисторията на първата игра, когато Луцифер се готви да унищожи салдото във Вселената посредством своите помощници-демони. Както обясниха от Airship Syndicate по-рано тази година, играта съставлява добра опция за тези, които не са осведомени със света на играта да навлязат по-бързо в него, а за тези, които го познават от близко – да се насладят на още една история от вселената на Darksiders. Освен Борба, играещите срещат още един прочут персонаж – Смърт.

Заедно с предварителните PC условията, по-долу може да видите и два видеоклипа, представящи геймплей от Genesis. Първото видео идва от IGN и поредицата им First, а второто е направено от основателите на играта и ни показва така наречен Creature Core система, която разрешава да надградите и персонализирате уменията за пердах на героя си.





„ И двамата воина стартират с многообразие от разнообразни налични офанзиви, само че те ще получат достъп до още по-унищожителни и невероятни способи да отстраняват демоните по пътя си през пъкъла. Creature Cores може да бъде добит незабавно след съсичането на врагове или босове, а също по този начин може да бъде поръчан от магазина на Вулгрим в подмяна на души “, изясняват Airship. Играта излиза на пети декември.

MINIMUM:

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7, 8, Windows 10 (64 bit)
Processor: AMD FX-8320 (3.5 GHz) / Intel i5-4690K (3.5 GHz) or better
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 960
DirectX: Version 11
Storage: 15 GB available space
Additional Notes: Preliminary System requirements

RECOMMENDED:

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7, 8, Windows 10 (64 bit)
Processor: Intel Core i7-3930K (3.2 GHz)/AMD Ryzen 5 1600 (3.2 GHz) or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1060
DirectX: Version 11
Storage: 15 GB available space
Additional Notes: Preliminary System requirements
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР