Остават два дни до дългоочаквания концерт на сръбската мегазвезда Лепа

...
Остават два дни до дългоочаквания концерт на сръбската мегазвезда Лепа
Коментари Харесай

Лепа Брена спази обещанието си, изненади очакват феновете

Остават два дни до дълго чакания концерт на сръбската мегазвезда Лепа Брена у нас на 23 март в Арена Армеец. Броени часове разделят родните почитатели на любимката на Балканите от всички изненади, които самата тя даде обещание и които ще станат факт напълно скоро. Best Of шоуто на певицата ще стартира с премиера на документалния филм за живота и кариерата на звездата, след което ще стартира концертът, като присъединяване в него ще вземе и синът на Брена – Стефан Живойнович.

Непосредствено преди да влязат в залата, гостите на грандиозния театър ще получат като подарък новия албум на Лепа Брена против възложен билет на входа при чекиране. Дискът „ Zar je vazno dal se peva ili pjeva “ няма да се продава у нас, а единствените, които ще имат опцията да се снабдят с него, са присъстващите на концерта.

Събитието е с начален час 20:00, a входовете на „ Арена Армеец “ ще бъдат отворени тъкмо в 18:00 ч. Всички, закупили билети за секторите на партера, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни ще бъдат отворен вход В. Паркингът пред „ Арена Армеец “ ще бъде разполагаем на присъстващите до привършване на местата.

Напомняме, че лица до 18 години ще се позволяват на събитието с компаньон и 2 броя попълнена декларация! Пълнолетен компаньон е всеки родител, аставник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ постоянен билет! Всеки компаньон на малолетни или малолетни лица под 18-годишна възраст би трябвало да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтеглите от уеб страницата на Eventim, в секцията постоянно задавани въпроси - Пропускателен режим за малолетни лица.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и питиета, видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всевъзможни остри и рискови предмети, като ножове, чадъри и така нататък, стъклени бутилки, портативно лазерно съоръжение, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични субстанции на територията на „ Арена Армеец “ е неразрешено! Посетители с несъответстващо държание няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната цената на билета.

Концертът на Лепа Брена е на 23 март в зала Арена Армеец. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30 до 55 лв.. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР