Остават броени месеци до излизането на новата версия на операционната

...
Остават броени месеци до излизането на новата версия на операционната
Коментари Харесай

Apple спира продажбата на MacBook Pro лаптопи без тъч ленти

Остават броени месеци до излизането на новата версия на операционната система macOS Catalina , само че преди този момент Apple има намерение да направи някои промени в своите преносими компютри. Компанията реши да обнови своите Air и Pro модели с нови съставни елементи и, за първия случай, дребна отстъпка в цената. От друга страна търсещите на обичайно преживяване и висока мощ са принудени да се примирят единствено с едното, откакто по-добре оборудваните Pro компютри губят функционалните си клавиши на клавиатурата за сметка на тъч лентата (Touch Bar).

MacBook Air моделът към този момент ще се продава на цена от $1,099 (намалена от $1,199) с усъвършенстван True Tone екран. От друга страна 12-инчовият MacBook към този момент излиза от произвеждане, тъй че имате единствено един избор за на ниска цена Apple портативен компютър.

Базовият 13-инчов MacBook Pro ще се снабди най-сетне с четириядрен Intel процесор от 8-мо потомство (1,4GHz-ов i5 или 1,7GHz-ов i7). Отсега нататък всеки Pro модел ще разполага с Touch Bar и Touch ID способ за идентификация. Също като премахването на 3,5-милиметровия жак от iPhone-ите, Apple се пробва да отстрани функционалните клавиши от MacBook преносимите компютри. За сметка на това обаче ще получите по-качествени представители и още веднъж True Tone екран. MacBook Pro ще се продава за $1,299 за базовия модел с 8GB RAM, 128GB SSD и два Thunderbolt 3 врата. Имайте поради, че няма да можете да промените SSD диска на компютъра, тъй че в случай че пространството няма да ви стигне, се ориентирайте към по-скъпия MacBook Pro (цената скача на $1,499 за 256GB SSD).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР