Остават броени дни до уникалният концерт-спектакъл Любимите песни, който ще

...
Остават броени дни до уникалният концерт-спектакъл Любимите песни, който ще
Коментари Харесай

Част от най-добрите български изпълнители се събират на една сцена във Варна

Остават броени дни до неповторимият концерт-спектакъл " Любимите песни ", който ще събере на една сцена във Варна част от най-хубавите български реализатори. Това се случва за първи път от доста години насам, а ползата към събитието демонстрира, че ползата към българската известна ария освен не стихва, а даже в противен случай – става все по-голям.

Концерт-спектакълът е на 30 ноември 2018 и в програмата му са включени обичани български естрадни и известни песни. На сцената в ДКС Варна ще се качат Тоника Сухопътни войски с Ваня Костова, група ТРИК с емблематичния Етиен Леви, " момчето, което приказва с морето " Панайот Панайотов, Нели Рангелова, която преди дни означи 40 години на сцената, Веселин Маринов, Силвия Кацарова, Трамвай №5, Кристина Димитрова и Орлин Горанов и Маргарита Хранова.

Водещ на над 3-часовата стратегия ще бъде различен любим на публиката – Георги Мамалев, който също ще изпее няколко от обичаните шлагери на НЛО, а над 60 танцьори от танцова школа " Електра " ще се погрижат концертът да се трансформира в същински театър.

" Такива огромни концерти към този момент съвсем няма или са необичайност. А в подобен концерт като " Любимите песни ", който следва във Варна на 30 ноември 2018, не си припомням от по кое време не съм имал шанса да вземам участие. " – споделя Веселин Маринов.

Всички останали реализатори също споделят вълнението от срещата си с варненската аудитория, която дефинират като " умна, топла и възторжена ", " взискателна и сърдечна " и " прелестна ".

Така че не трябва да пропускате концерт-спектакълът " Любимите песни ", от чиято сцена ще прозвучи музиката на няколко генерации актьори, оставили трайна диря в българската поп просвета. Очакваме ви, с цел да си напомни дружно какъв брой е значима хармонията сред качествена музика, текст и аранжимент и с цел да изживеем незабравима среща с най-обичаните български реализатори!

Билетите към този момент са на изчерпване, като прогнозите на уредниците са, че ще бъдат изчерпани преди датата на концерта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР