Остават броени дни до провеждането на предсрочните парламентарни избори. През последните

...
Остават броени дни до провеждането на предсрочните парламентарни избори.
През последните
Коментари Харесай

Хумор, сатира и забава! Анонимникът от Видин Милен Милчев отново атакува парламента, провалът пак чука на вратата

Остават броени дни до провеждането на предварителните парламентарни избори.
През последните 2 години това ще бъде петият случай, в който хората ще би трябвало да отидат до урните. Честия избор разочарова освен гласоподавателите, само че и искащите да бъда записани в листите на партиите.
Има обаче един субект, който е непрекъснат в своя копнеж да си види името измежду участниците в изборите. За страдание с неговото име са свързани единствено отрицателни събития и е чудно по какъв начин въобще попада измежду деятелите, които влизат в листата на избрана партия.
Такъв е случая с лицето Милен Милчев. Това е регионалният координатор на „ ИТН “ за Видинско. Милчев е твърдоглав като магаре на мост и сега още веднъж е претендент за депутат. Разбира се, в централата в София добре познават неговите качества, само че са сложени пред неналичието на избор на качествени хора, които желаят да имат нещо общо с партията на Слави Трифонов. По тази причина Бай Ганьо от Видин-Милен Милчев, към този момент е лидер на листата, което обаче не му дава никакъв късмет да попадне в Народното събрание. Въпреки това е необичайно по какъв начин е избран да е първи, откакто не съумя да стане кмет даже на родното си село Неговановци. Все отново неговите съселяни знаят що за стока е!
Вероятно измежду осведомителния поток, който залива всекидневно гласоподавателите, част от истината за него е забравена или неглежирана. Всъщност, това е най-скандалният човек в крайдунавския град, който се занимава с политика.
През миналатите години в медиите излязоха прекомерно нелицеприятни обстоятелства за неговата персона. Оказа се, че този човек има присъда за нанесен побой върху беззащитна стара жена, а в това време го играе от моралистите в града.
Докато е кмет Румен Видов цялостният анонимник тогава Милен Милчев печели състезанието за шеф на Дирекция „ Финанси и бюджет “ в общината. Той обаче показва толкоз пагубна подготвеност, че се постанова незабавно изтегляне на заем, с цел да може локалната власт да продължи да действа.
И в това няма нищо чудно. През август 2006 година Милчев постъпва на работа във компанията на майка си „ Биопродукт-Ралица Петрова “ в магазин „ Селска тъга “ като надзирател. През идната година е нараснал от пазач до уредник произвеждане. Няма и един зависещ в счетоводство, няма и нито един управителен от него в региона на стопанската система, не е управлявал и финансов отдел. Самата компания по това време се се състояла от 3-ма души. Така че стажът му от година и половина няма нищо общо с финанси и управителни длъжности. Но печели състезанието, тъй като е деятел на ГЕРБ. 
А той е трябвало да направи бюджета на община Видин. Мъка, тъга, селска тъга!
Всъщност Бай Ганьо от Видин е характерен политически бродяга. През миналите години Милен Милчев минава поредно през Национална движение „Симеон Втори", ГЕРБ  и придвижване „ Единни за смяна “ на Росица Кирова. В последното бързо е оголен като некадърник и е изпъден. Веднага след шута в задника той трансформира своите политически възгледи и скача в партията на Слави Трифонов, където надушва власт. За негово страдание по този начин и не съумя да усети парламентарната атмосфера и остана със скромната  роля в миманса. От развиването на политическата обстановка в страната е видно, че Има Такъв Народ евентуално ще остане отвън Народното събрание и по този начин мераците на Бай Ганьо от Видин ще останат единствено фантазия!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР