Остават броени дни до премиерата на най-новия български филм Завръщане.

...
Остават броени дни до премиерата на най-новия български филм Завръщане.
Коментари Харесай

Диляна Попова: Не се е случвало двама мъже да се бият за мен пред очите ми

Остават броени дни до премиерата на най-новия български филм " Завръщане ". В „ 120 минути” актрисата Диляна Попова описа, че историята във кино лентата е за 4 момчета, другари като дребни и едно момиче, което е петият член на бандата. Те се разделят, срещат се отново след 25 години и две от момчетата, които доста са харесвали момичето като дребни, са любопитни да видят по какъв начин наподобява, дали още е красива.

Във кино лентата името на момичето е Лора, едно от обичаните женски имена на Диляна Попова.

„ В моя живот не съм била само момиче в компанията. Имам пъклен доста другари и съм доста щастлива, че мога да отрека, това, което споделят, че приятелите ти се броят на едната ти ръка, и имам доста другари и ги обожавам”, сподели Диляна Попова.

Според нея е изцяло допустимо да се резервира такова мощно другарство години.

Актрисата разкри, че не се е случвало двама мъже да се бият за нея, най-малко не и пред очите й.

„ Аз съм умиротворител нормално, само че мисля, че би изглеждала много неуместно такава ситуация”.

Диляна Попова сподели още, че не би протегнала ръка към алкохол, в случай че би трябвало да играе развеселено момиче.

„ Обичам да управлявам обстановката и не бих се подложила на нещо такова, при което няма да съм в трезво мислене. Имаше моменти във кино лентата, моменти, когато нямаше разговори, когато слушахме музика, трябваше да се забавляваме, да пеем, тогава можем да си го позволим, само че, в случай че имаш да играеш нещо, не мисля, че е добър вариант”.

Целият снимачен развой е доста занимателен, най-малкото наличието на всички тези лица в екипа. Беше извънредно прелестно да работа с този екип, сподели тя.

На въпроса елементарно ли се работи с Александър Кадиев, Диляна Попова беше безапелационна:

„ Сашо идваше на време. Сашко, мисля, че е безспорен експерт. Той наподобява малко по-разюздан, само че не е, касае се сериозно”.

На въпроса за коя роля мечтае, Попова съобщи, че фантазиите й се трансформират.

" Голяма част от тях сбъдвам, доста си мечтаех да играя нещо в ера, и благодаря на Господ, че ми се случи, тъй като по време на този филм, снимах и още един, който е ера, 44-та, 45-та година, Атанас Буров. И това е една от фантазиите ми, аз доста постоянно си представям, че пребивавам в друго време и там съумях да го пребивавам за един месец.

Аз знаех за Атанас Буров преди този момент, само че там прочетох малко повече неща, тогава осъзнах, че това е един от дребното българи, които са персони и заслужава да се гордееш с тях, извънредно обичащ България, борещ се за това тя да е свободна и да сме самостоятелни”, разкри актрисата.

Асен Блатечки играе Буров и ужасно му пасна. Ние бяхме доста сюрпризирани, считам, че се оправи ужасно в тази роля, добави Диляна Попова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР