Остават броени дни до откриването на втората част от търговския

...
Остават броени дни до откриването на втората част от търговския
Коментари Харесай

Супермаркет Фантастико на Черни връх 204 се разраства в търговски център

Остават броени дни до откриването на втората част от комерсиалния комплекс на "Фантастико " на бул. "Черни връх " 204. От 10 август към добре познатия на клиентите супермаркет ще проработят аптека "Субра ", химическо почистване "Доби 77 ", магазин от веригата първокласни оптични центрове Grand Optics, магазин за битова техника "Зора " и магазин за спортни хранителни добавки – Health Store. На откриването в събота, 10 август, първите клиенти на самобитния мини търговски център ще бъдат прелестно сюрпризирани със специфични понижения и дарове. Това дават обещание наемателите в местоположението, чиято обща комерсиална повърхност е 1 365 кв. м. Инвестицията в новата част е над 2 700 000 лева, по този начин комерсиалният комплекс в „ Драгалевци “ към този момент се разгръща на внушителните 3485 кв. м., а общата инвестиция възлиза на 19 899 000 млн. лв..

С разширението на местоположението на "Черни връх " 204 и обезпечаването на достъп до нови артикули и услуги, клиентите ще могат комфортно да покриват на едно място ежедневните си потребности. Така те ще пестят време и старания. Освен опция да пазарят в новите обекти, в частта на супермаркета посетителите могат да се възползват от спомагателни услуги, като офиси за подписване на застраховки I&G brokers, за заплащане на битови сметки – Easy pay, бутик за цветя Florence, Бюро за обмяна на валута "Краун обмен ", "Зоозинче " - магазин за храни и аксесоари за домашни любимци, щанд на Национална лотария, шоурум на IQOS, банково кредитиране от MOMENTO.

Новата комерсиална част разполага с открит паркинг и спомагателни паркоместа. За улеснение на клиентите към частта на супермаркета се доближава чрез откъс и преносими пешеходни пътеки, а за комфорт на посетителите са планувани два метода до покрития паркинг. И двете елементи разполагат със лични входни пространства.

В случай, че разполагате с електрически автомобил, ще можете да го заредите на намиращите се на територията на комплекса станции за зареждане.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР