Остават броени дни до официалното обявяване на Samsung Galaxy S9,

...
Остават броени дни до официалното обявяване на Samsung Galaxy S9,
Коментари Харесай

Загатване за новия Galaxy S9

Остават броени дни до формалното оповестяване на Samsung Galaxy S9, а през миналата седмица се появи и още изтекла информация по отношение на характерностите на новите модели.

Но най-достоверният източник, несъмнено, е самата компания, която неотдавна разгласява три тийзър видеа, издаващи избрани елементи за новите Galaxy S смарт телефони.

Slow-motion



Първото видео се концентрира върху slow-motion качествата на Galaxy S9. Наскоро се появиха клюки, съгласно които новите модели ще могат да снимат с до 1000fps, само че към този момент това въобще не е несъмнено. Все отново доста е евентуално задната камера на Galaxy S9 да предложи видео снимане в 4К резолюция при 60fps.

Снимки при слаба светлина



Второто видео също се концентрира върху качествата на камерата на Galaxy S9, като удостоверява един от най-популярните клюки, а точно: лещата в нея ще предлага регулируема апертура, стигаща до f/1.5. Това ще разреши на потребителите да снимат видеа със ужасно качество, даже когато светлината е в действителност нищожна.

3D емоджита



Третото видео разкрива още една доста обсъждана характерност на новите смарт телефони - 3D емоджитата. Притежателите на Samsung Galaxy S9 ще основават и анимират аватари със личните си лица, чрез предната камера на телефона, сходно на анимоджи функционалността, която предлага Apple.

Дизайн

Тази седмица се появиха сведения от няколко източника, че Galaxy S9 ще бъде много сходен на S8, що се отнася до дизайн. Очаква се датчикът за пръстов отпечатък да е под камерата на гърба на телефона, което не е най-удобната алтернатива.

Голямата вест тук е, че Galaxy S9 най-вероятно ще разполага с два стерео представителя - един в долната част на телефона и един в самата слушалка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР