Остават броени дни до най-празничната вечер през годината, а именно

...
Остават броени дни до най-празничната вечер през годината, а именно
Коментари Харесай

Клюкарката Лили разкри тайните си за перфектна визия в новогодишната нощ

Остават броени дни до най-празничната вечер през годината, а точно Новогодишната. Мнозина от вас трескаво търсят тоалети. В устрема си да наподобяват неотразими обаче могат да бъдат позволени и съдбовни неточности.
В този материал ще ви дам няколко фешън съвета по какъв начин да избегнете възможни фешън фалове и да изглеждате неотразими. За мен е значимо с изключение на да наподобявам добре, само че и да се усещам комфортно. За това доста внимавам с избора си на модел, каква ще е дължината, материята и несъмнено, по какъв начин ще ми стои. Ето за какво съм ви подбрала няколко комфортни, красиви и настоящи модела. С тях ще изглеждате стилно, налични са за всеки джоб, а и са много практични.

Първото ми предложение за по - високи дами поради дължината на роклята. Едно свежо и налично предложение. Изключително настоящ модел, освен поради пайетите и кадифето, а поради самата кройка с прихлупване. Този модел може да се носи в всекидневието с подобаваща черна блуза.





Другото мое цветно предложение, с което аз самата ще бъда, е още веднъж рокля с пайети, в мастилено зелен цвят, още веднъж в комбиниране с кадифе. Дължината е подобаваща за не толкоз високи дами, кройката е комфортна, а моделът извънредно настоящ. На мен персонално ми харесва и цветът, който акцентира зелените ми очи:))



Предлагам ви още два разновидността с пайети. Единият с леопардовото палто е по - тинейджърски, а другият е за малко по - зрели дами! Но, която и да изберете няма да сгрешите.





Имам още три любимеца от български фешън бранд. Моделите са впечатляващи, същински шедьоври. С тях също можете да бъдете същинска звезда на вечерта. Хубавото при този вид рокля е, че е извънредно бутикова и са в лимитирана серия. Със сигурност няма да видите друга с такава рокля. Цените им са изцяло налични, а качеството е от най- висок клас!



Весели празници, благи дами! Обичай те се!

Източник: trafficnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР