Остават броени дни до началото на движението Run Bulgaria, което

...
Остават броени дни до началото на движението Run Bulgaria, което
Коментари Харесай

Включи се и ти в движението Run Bulgaria

Остават броени дни до началото на придвижването Run Bulgaria, което ще започва на 18 март в Сунгурларе с 9 км планинско тичане и кроскънтри. Основен спонсор на цялата верига от стартове е SPORT DEPOT. Събитията от самодейността имат за цел да разпространяват здравословния метод на живот, комбиниран с тичане и да показват красивите места на България по нов и завладяващ метод. Организирани са надпревари, подобаващи за всички фенове на бягането. В тях могат да вземат участие както професионални бегачи и фенове, по този начин и хора, които избират с дебюта си в надпреварата да слагат началото на своя здравословен и физически деен метод на живот.


Първото съревнование от веригата Run Bulgaria се провежда от Шабан Мустафа - един от най-хубавите ни бегачи на планинско тичане, кроскънтри и маратон, уредник на кроскънтри надпреварата “Сунгурларска котловина “. Шабан е победител на маратони, планински бягания и кросове в чужбина и дълготраен народен състезателс голям опит в бяганията на всевъзможни дистанции и
условия.

През 2018-а година Шабан моделира особено трасе за планинско тичане за фенове в родния си град Сунгурларе. Вечерта преди надпреварата (17 март) почитатели, другари и съграждани на Шабан ще следят филм отдаден на него в читалището на Сунгурларе. Може да участвате в това неповторимо събитие като уредниците са обезпечили рейс София - Сунгурларе-София и настаняване в комфортен първокласен хотелски комплекс до Сунгурларе.

Календар на събитията:
- 18 март – Сунгурларе – 9 км – планинско тичане, крос кънтри
- 24 март – Пазарджик – 5.3 км – шосеен пробег, щафети
- 21 април – Шабла
- 14 км – шосеен пробег
- 5 май – Хисаря – 8 км – шосеен пробег
- 2 септември – Долна баня – 10 км – крос кънтри
-23 септември – София – Студентски град – шосеен пробег, щафети
-2-3-4 ноември – София/Боровец – Семинар за фенове на бягането с на практика тренировки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР