Остават броени дни до началото на Българското първенство по футбол

...
Остават броени дни до началото на Българското първенство по футбол
Коментари Харесай

Българската фентъзи футбол лига се завръща със старта на efbet лига


Остават броени дни до началото на Българското състезание по футбол и Фентъзи Първа Лига се завръща с усъвършенствания и нова визия! Платформата и софтуерът са към този момент благосъстоятелност на българската фентъзи футбол компания ffstars, която е и най-голямата фентъзи футбол общественост на Балканите!

Потребителите към този момент ще имат опция да:

1. Изграждат своя тим с добре познатия на доста фентъзи играчи бюджет от 100м и цени на играчите сред 4м и 13м.

2. Да избират свободно всред всички годни схеми на игра.

3. Да разчитат на 4 запаси, които да могат да бъдат подреждани по същия метод като в добре познатата ни фентъзи игра за британската висша лига (FPL)

4. Да печелят действителни средства единствено тъй като схващат от футбол!

Все още не знаеш какво е фентъзи футбол? Това е футболна игра, в която участниците извършват ролята на мениджъри на виртуални професионални футболни тимове, избират си играчи всред действителни футболисти от обещано състезание и получават точки, основани на действителното показване на тези футболисти в мачовете от шампионата.

За спечелилите има доста и разнородни награди от тениски на обичания тим, футболни топки, до билети за Европейското състезание по футбол. А дали разбираш повече от всеки различен фентъзи състезател? Ще успееш ли да вземеш парче от тортата или твоите другари ще се показват по-добре от теб?
Фентъзи футбол играта можете да играете или изтеглите приложението ТУК.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР