Остават броени дни до Коледа и празничното настроение е навсякъде

...
Остават броени дни до Коледа и празничното настроение е навсякъде
Коментари Харесай

11 знаменитости и любимите филми, които не пропускат на Коледа

Остават броени дни до Коледа и празничното въодушевление е на всички места към нас. От няколко дни, а за какво не и седмици, всеки се пробва да се зареди с празнично въодушевление и щастието витае във въздуха .
 9 коледни книги, с които да се сгушиш на дивана този декември  9 коледни книги, с които да се сгушиш на дивана този декември  9 коледни книги, с които да се сгушиш на дивана този декември  9 коледни книги, с които да се сгушиш на дивана този декември
Наред с коледните предписания, тематичните базари и зимните напитки доста от нас обожават да се провиснал на дивана с обичания си филм . Гледали сте го десетки пъти, знаете какво ще кажат героите, само че го гледате отново и отново , нали?

Оказва се, че холивудските звезди също като всички нас си имат своите обичани филми по празниците. Някои от тях са типично коледни (да, тъкмо тези, за които и вие си мислите). Други – не, само че носят духа на любовта, романтиката и уюта, за които всички копнеем по това време от годината.

Вижте още > > >  

Събрахме 10 звезди, признали кои са наложителните филми , които ги зареждат с празнично въодушевление , и за какво си ги пускат всяка година. Вижте кои са те в галерията:
 11 звезди и филмите, които не пропущат на Коледа  11 звезди и филмите, които не пропущат на Коледа  11 звезди и филмите, които не пропущат на Коледа  11 звезди и филмите, които не пропущат на Коледа
 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР