Остават броени дни до изборите на 11-ти юли, а никой

...
Остават броени дни до изборите на 11-ти юли, а никой
Коментари Харесай

Красен Кралев в Чернево: Опонентите ни нямат идеи по секторните политики

 Остават броени дни до изборите на 11-ти юли, а никой от българските жители не е чул никакви хрумвания по секторните политики от останалите партии. Това е едно от следващите доказателства, че задкулисието се пробва да превземе страната. Това съобщи претендентът за депутат от ГЕРБ-СДС по време на среща с членове и симпатизанти на партията в село Чернево, община Суворово.

Той беше безапелационен, че неналичието на спор по основни за страната ни тематики е пагубно за демокрацията и не допуска предвидимост нито за бизнеса, нито за хората. " Извоювали сме мъчно демокрацията в България и по тази причина ние от ГЕРБ-СДС ще се борим да я запазим “, акцентира Кралев.

" Ако една седмица преди толкоз значими за страната ни избори, кандидат-управляващите не могат да обяснят на гласоподавателите какво ще се случи с просветителната промяна, със зелената договорка и с стопанската система, това значи, че или те нямат визия по тези тематики, или чакат разпореждане от някого “, сподели още той.

съобщи, че ще продължи да работи за развиването на спорта и няма да се откаже от тази своя идея. При визитата си в Чернево претендентът за депутат подари на локалния тим екипи за футбол, топки и мрежи за вратите на стадиона.

" Пожелах им доста триумфи и да запазят своя състезателен дух, който шлифова характери! “, добави някогашният състезателен министър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР