Остават броени часове до най-очакваното събитие, което ще впечатли с

...
Остават броени часове до най-очакваното събитие, което ще впечатли с
Коментари Харесай

Конкурсът „Мис Сливен“ събира на едно място куп известни личности

Остават броени часове до най-очакваното събитие, което ще впечатли с прелест и хубост жители и посетители на град Сливен. Това е състезанието „ Мис Сливен “, който ще започва през днешния ден от 19:30 часа в едноименната зала в града.

В журито на конкураса влизат топ лица като вице Мис България 2016 и Мис Интернешанъл Туризъм 2017 Рени Радева, дизайнерите Стоян Радичев и Гергана Апостолова, Уриел Боеро от винарска избра " Едоардо Миролио ", носителката на купата за най-красива бургазлийка " Кралица на Бургас " Михаелла Едрева и Мисис България 2018 Станислава Андреева и други

В ролята на водещи на блестящото събитие ще влязат певицата Боряна Баташова и известният бургаски публицист Красимир Калудов. За положителното въодушевление на гостите сред обособените турове на състезанието ще се погрижат хаус вокалистката Нелита и оперният феномен Веселина Тодорова.

Очаква се единадесетте участнички да впечатлят журито с хубост, разсъдък и с необикновено театрално наличие - те ще се изявят с национални носии, коктейлните функции на Киара Фешън и дизайнерските тоалети на Стоян Радичев.

Конкурсът „ Мис Сливен “ е част от националната конкуренция за Мис България!

Входът за жители и посетители на града е свободен.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР