Остават броени часове до 20:30 часа, когато ЦСКА приема Зоря

...
Остават броени часове до 20:30 часа, когато ЦСКА приема Зоря
Коментари Харесай

Човекът в кадър подари вино на Скрипник, за да му служи за утеха

Остават броени часове до 20:30 часа, когато ЦСКА приема Зоря Луганск в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Преди началото на срещата от ЛЕ, известният роден последовател на футбола Кирил Евтимов се срещна с треньора на Зоря украинеца Виктор Скрипник и асистент треньора на Зоря Луганск - родния перспективен експерт Веселин Бранимиров.

По традиция Кирил подари бутилка марково родно вино на Скрипник с благопожелание въпросното да му служи като разтуха след проваляне от ЦСКА довечера. Евтимов и Бранимиров подържат положителни връзки от доста време насам, още по времето когато Варненския Неста беше състезател на Нефтохимик. Човека в кадър изненада някогашния треньор на Поморие с екип на Нафтата от преди 15 години, което очевидно развълнува експерта.

Бранимиров е споделил пред Евтимов, че в Зоря са удовлетворени, че ще гостуват на "Васил Левски ", а не на "Българска войска ", защото атмосферата на "Армията " е избрана от него като извънредно сложна за аудиенция в европейски спор. Варненецът подари екип на Зоря на Евтимов и му даде покана за ложата на украинците на стадион "Васил Левски ", само че бургазлията макар другарството е безапелационен, че ще поддържа българския тим по пътя към плейофа за Лига Европа.

Както стана известно, Виктор Скрипник и Веско Бранимиров предходната година изведоха Рига против ЦСКА в пресявките на Лига Европа, като "червените " победиха след трагична развръзка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР