Остават 50 дни до премиерата на Капитан Марвел и от

...
Остават 50 дни до премиерата на Капитан Марвел и от
Коментари Харесай

Супергеройски постери на Капитан Марвел

Остават 50 дни до премиерата на " Капитан Марвел " и от студиото са решили да зарадват почитателите на супергероите с нови постери на кино лентата.


Специален взор към един от най-силните супергерои на Marvel

Карол Денвърс е единствено началото

Премиерата е на 8 март и ще бъде много специфичен ден за Marvel, тъй като това ще бъде първият им филм с основен воин жена. И то не каква да е, тъй като Каръл Денвърс се обрисува да бъде един от най-силните супергерой в киновселената на Marvel .

Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на Яну 16, 2019 в 9:00 PST

По този мотив получаваме 10 постера на героите в " Капитан Марвел ". Разбира се, първите три са на Капитан Марвел (Бри Ларсън), Ник Фюри (Самюел Л. Джаксън) и Уолтър Лоусън (Джуд Лоу). Визията на Фюри не би трябвало да ни изненадва, тъй като действието във кино лентата се развива през 90-те години на предишния век.

Изненадва ни само последният постер, който е на котката, с която Фюри се заиграваше в филмовите откъси. Подозираме, че няма да бъде елементарна котка, само че няма да изпадаме в тайни теории, а търпеливо ще изчакаме до 8 март, с цел да разберем.

Публикация, споделена от Marvel Entertainment (@marvel) на Яну 15, 2019 в 11:02 PST

В сряда, 15 януари, пък Marvel означиха, че остават тъкмо 100 дни до премиерата на може би най-очаквания филм за годината - Avengers: Endgame . Обратното преброяване стартира.

 Avengers: Endgame и по какъв начин Дедпул се изгаври с филмовия откъс на последния филм
Как Дедпул се изгаври с Отмъстителите

Някой си е поиграл, а резултатът е просто необикновен
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР