Остават 13 дни до парламентарните избори, а партиите навлизат в

...
Остават 13 дни до парламентарните избори, а партиите навлизат в
Коментари Харесай

Евгений Михайлов: Целият екип на Радев е от бивши агенти на Държавна сигурност

 Остават 13 дни до парламентарните избори, а партиите навлизат в кулминационната точка на своите акции. Да чакаме ли изненади – това разясниха в студиото на " Тази заран “ режисьорът Евгений Михайлов. 

Относно генералната подготовка за вота, кметските избори в Благоевград, Пиргова ги разказа като спокойни, почтени и с ниска изборна интензивност.

" На локални избори изборната интензивност нормално е към 30%, тъй че тези 27% за Благоевград не са изключение или нещо ненормално “, добави тя.

" Толкова боязън се нагнетява към този момент два месеца, че и аз се опасявам да приказвам. Вероятно след изборите на 11 юли, в случай че няма парламент, изборната интензивност ще бъде още по-ниска. Нагнетява се напрежение, няма информация за машините “, посочи той.

Режисьорът съобщи, че го смущава политиката на служебния кабинет. " Аз съм пенсионер, дадоха обещание ми, че с 5% ще бъдат вдигнати пенсиите от юли, единствено че никой не споделя, че това нещо е заложено в бюджета още от предходната година. целият екип на президента е от някогашни сътрудници на Държавна сигурност.

, който е следовател на комунистическите служби и два пъти ме е разпитвал през 1990 година и ме е карал да подписвам подправени показания, в този момент е вицепремиер на демократична България “, съобщи Михайлов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР