Оставането на Светослав Костов начело на БНР само ще удължи

...
Оставането на Светослав Костов начело на БНР само ще удължи
Коментари Харесай

Лили Маринкова: Репресивни сили зад кадър се държат като политическа полиция

Оставането на Светослав Костов отпред на БНР единствено ще удължи рецесията в радиото – не съм оптимист и при оставката му, тъй като моделът остава същия – репресивни сили стоят зад кадър и се пробват да диктуват в публичните медии.
Това разяснява в ефира на Дарик някогашният шеф на „ Хоризонт “ и дълготраен водещ на „ Неделя 150 “ Лили Маринкова.

" Тази небивалица, всички тези налудни дейности към прекъсването на програмата на " Хоризонт " приказват за надълбоко смутени хора, които работят необмислено и безсмислено, надълбоко извадени от релси ", разяснява Маринкова.

Според нея оповестеното влизане на прокуратурата в БНР е официализиране на репресията, която е за заплашване. В дъното стои безпределно глупавото деяние на генералния шеф, който в този момент би трябвало да дава отговор за това и да получи своето отмъщение, добави тя.

" За мен е хумористично изречението, дори виждам една висша подигравка в това, което сподели Борисов " Кой съм аз, че да кажа на прокуратурата? ". Когато беше публично ясно, че ти си го избра - действителното просветление, което беше доказано от Николай Кокинов ", сподели Лили Маринкова.

По думите й не се знае кой се е обаждал и дали са 4 или 44 тези лица. " Но те са имали едно само нещо поради и това е процедурата към избора на Иван Гешев. Това е стилът, който се оформя, с цел да организира пътя за кариерата на този човек. Целият този ПР, който е впрегнат в общественото му одобряване, той се възприема като център на истината. Нещо, което ми приказва за един доста прочут Сталински модел - там се крие репресията, там е този, който ще смълчава медиите и ще споделя кои са верни и неправилни ", разяснява още някогашната водеща.

Не знаем физиономията на тези лица, които се обаждат, само че представете си какъв брой надълбоко подмолно е това - тези хора, които стоят в тъмното да си играят с хората, със обстановката, с нещо толкоз значимо като публицистиката и информацията.

" Основният проблем е, че генералният шеф търпи това, само че кой би се обаждал на човек, който не е поел авансово задължения? ", добави Лили Маринкова.

" Най-важното изречение в откровението на Светослав Костов в Борисовата градина са думите му към Силвия Великова: " Е, няма да си намериш работа на никое място! ". Какво по-голяма доказателство за съществуването на медиен октопод в България, за тоталната кавга със публицистите ", разяснява Маринкова.

Тези хора, каквито и да са те, са нещо като политическа полиция - това е най-страшното и не можем да си затваряме очите за това, сподели още тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР