Оставаме вречени и с решимост да продължим към местните избори,

...
Оставаме вречени и с решимост да продължим към местните избори,
Коментари Харесай

"Демократична България" отчете успех на Радан Кънев и се готви за местни избори

Оставаме вречени и с решителност да продължим към локалните избори, сподели съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов ( " Да, България " ) на първата конференция на обединението след европейските избори. Той благодари на водачите на листата, " на първо място на Радан Кънев ". " Тази победа е негова. Ние го подкрепихме с готовност, това е най-силният претендент, който обединението може да извади ", сподели Иванов. Според него Кънев е най-подходящият да се бори за значимите дела. " Европа занапред има да осъзнае по какъв начин да се подсигурява върховенството на закона в Югоизточна Европа, по какъв начин да бъдат спрени хибридните офанзиви ", сподели още Христо Иванов. Според него в демократичното пространство има одобрено обединяване на демократите и то е посочило ясна физиономия.

Другият съпредседател на обединението Атанас Атанасов (ДСБ) означи, че това са първите избори на които " Демократична България " се е явила. Смятам, че резултата е приемлив, сподели Атанасов. Според него резултатите на тези избори са вкарали обединението в " А " група и " Демократична България " е посочила ще бъде фактор в политиката. Христо Иванов добави, че този резултат е задължаващ.



Владислав Панев ( " Зелено Движение " ) сподели, че Радан Кънев ще бъде най-хубавия български евродеутат. Панев означи че има зелена вълна в Европа и упоритостите на обединението са да променим България и Европейски Съюз, " доколкото можем ".

Кънев ще бъде част от ЕНП, само че сериозен към ГЕРБ

Няма време за отмора, към този момент сме в акция за локалните избори, сподели Радан Кънев. " Има един огромен извод от тези избори и той е, че Българска социалистическа партия опция не може да бъде. Алтернативата би трябвало да бъде друга от някогашните комунисти и е наша отговорност да изградим тази опция ", сподели още Кънев. Той съобщи, че ще бъде част от групата на Европейската национална празненство (ЕНП). " Ще работя с ГЕРБ (също член на ЕНП бел. авт.) все по този начин сериозно, както съм работил в българския парламент, за смяна на ЕНП.

Мярката " Демократична България " ще работи за разширение

Даваме си сметка, че доста демократи и доста свободни хора не ни поддържаха, сподели Атанас Атанасов. " Ще работим за това да разтеглим поддръжката за " Демократична България ". Трябва доста деликатно да разгледаме резултатите на други участници в дясно-център. И дали би трябвало да водим съдружни диалози ", сподели Атанасов. Той добави, че " Демократична България " се е трансформирала в марка и би трябвало да работи за разширение.

Местните избори са за разширение на локално равнище, сподели Христо Иванов и добави, че ще се работи за локални обединения. " Започваме сериозна акция, преди всичко е София ", добави Атанас Атанасов. Той счита, че все е допустимо и би трябвало да има предварителни парламентарни избори.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (544)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР