Оставам министър поне до септември, е обявил пред свои хора

...
Оставам министър поне до септември, е обявил пред свои хора
Коментари Харесай

Оставам министър поне до септември: Шишков, МРРБ преди изборите

" Оставам министър най-малко до септември ”, е оповестил пред свои хора още преди изборите сегашният лидер на Министерство на регионалното развитие Иван Шишков. Опитът му да се намеси в изборите около жълтите павета, където изхарчената сума е пъти под прага, над който работи европрокуратурата, се увенча с крах. И не анулира неговата отговорност по действителния проблем с момчето, което почина от токов удар, поради противозаконен обект, получил позволение от Шишков в битността му на ГЕРБ-ов основен проектант на Район Триадица.

Посланието му очевидно е произнесено като адресирано главно към пътностроителните компании. Шишков към този момент похарчи стремително половин милиард лв. през януари, като най-скандалното име в листата е на нагънатия от прокуратурата Велико Желев, ощастливен към празниците със суми за нови покупки на недвижимости в приятелски Дубай.

Отговарят ли на истината версиите на специалисти от Министерство на регионалното развитие, че рестото продължава по схемата на Политическа партия от кабинета Петков – Нинова 10+4%? Не можем да кажем.
Видим е резултатът – 7 км положен асфалт за 9 месеца.
Това, за което занапред ще пишем е предстоящият следизборно нов половин милиард, който да бъде даден за любимците на всички управляващи още този месец. Според специалистите, има някои спънки в закона, които обаче към този момент имало и по какъв начин да бъдат заобиколени от искащите.

Докато очаквате детайлности, ще отбележим, че откогато Шишков е министър със страшна мощ се прави замразеният противозаконен градеж, свързван с Васил Божков на небостъргач на Солни пазар в сърцето на София, стартират след приключване на периода на разешителното за него при гл. проектант на същия регион Триадица настоящия министър, обект необхванат от амнистията Артекс в закона.  Не единствено това – всеки ден поради него също нелегално се затваря основната за центъра ул. Позитано, на чиято новоасфалтирана настилка към този момент са нанесени ужасяващи провали във тип на кратери от тежката техника на строящите, в нарушаване на наредбите се подвига звук в неразрешени часове, в това число през уикенда.
Какво ли капе в нечии джобове, с цел да е допустимо това брутално тъпчене на няколко закона? Че дори и погребването на археологическите находки, открити при изкопаването на основите под цимент.

Пламен Валентинов

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР