Остава целта ни за приемане на еврото от 1 януари

...
Остава целта ни за приемане на еврото от 1 януари
Коментари Харесай

Информационна кампания ще покаже ползите и рисковете от приемането на еврото

Остава задачата ни за приемане на еврото от 1 януари 2024 година. Към момента сме механически изцяло подготвени за приемане на еврото, остават единствено някои дребни неща. Това сподели вицепремиерът по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев, който взе участие в блиц контрола в Народното събрание. Правителството има проект за цялата тази процедура. Той планува осведомителна компания, която да запознае българите и бизнеса с какво ще се случва с приходите и спестяванията им, какви  са изгодите и рисковете от въвеждането на еврото, с цел да може всеки да вземе осведомено решение.

Питането бе от народния представител Георги Ганев, който означи, че плануванаъа осведомителна акция би трябвало да помогне на всеки българин да реши до каква степен е потребно това за него. И надлежно той да си създаде своя витална тактика в новата обстановка.

Той добави, че не трябва на приемането на еврото да се гледа като на манна небесна. Всеки би трябвало да е наясно, че това крие и своите изгоди и своите опасности. А провокациите са инфлацията и правораздавателната ни система.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР