Остава точно месец до края на Шоуто на Слави“, което

...
Остава точно месец до края на Шоуто на Слави“, което
Коментари Харесай

Бомба: Екипът от Шоуто на Слави сменят предаването

Остава тъкмо месец до края на „ Шоуто на Слави “, което се върти от 19 години. Бързо плъзнаха догадки за бъдещето на Дългия, както и за ориста на целия му екип.

Сред най-тиражираните версии е, че Трифонов ще се впусне в политиката. Дори това да се окаже правилно, Слави почнал да крои проекти и за разнообразни планове за музикантите и артистите на шоуто.

Близки до него настояват, че тогавашният кукувец възнамерява да се захване съществено с продуцентска активност и да се трансформира в директен съперник на Митко Пайнера.

Впрочем тази активност не му е непозната, защото при започване на демокрацията Трифонов основа БМК, с която поддържаше освен „ Ку-ку бенд “, само че и редица родни артисти като Кали, Сашо Роман, Нина Николина, Мария Илиева, КариZма и други, писа „ Галерия “.

Най-вероятно след края на шоуто музикантите от „ Ку-ку Бенд “ няма да спрат да основават нови песни – както за оркестъра, по този начин и независими. Даже в последно време се вижда, че артистите в шоуто натрупват нов репертоар и стремително показват части. Вероятно след тях ще последват турнета и участия по клубовете из страната. Сред изпълнителите най-търсени са Борис Солтарийски, Годжи и Гъмзата.

Тръгнат ли на постоянни участия, Дългия ще прибира % от хонорарите им. Според осведомени сега Солтарийски и Гъмзата взимали по 5000 лв. на изява. Годжи също коства толкоз, само че откогато стана баща, е понамалил участията.

Слави възнамерява да им вдигне хонорарите, тъй като откакто спре шоуто, към тях ще има огромно търсене. Най-вероятно в „ Седем Осми “ Трифонов ще вземе и други реализатори. Сред първите в листата е Сава Чиплич, който преди седмица завоюва състезанието на Дългия „ Нова звезда “.

Не е ясно какво ще вършат отсега нататък другата част от музикантите. За Цветан Недялков и Иван Стоянов се знае, че от три години са доценти и имат сигурна работа като преподаватели в Консерваторията.

Не е ясно какво ще стане и с танцьорките от балет „ Магаданс “.

Слави ще уреди и актьорите си. Краси Радков взимал по 7000 лв. да радостни частни празненства и събития и ще продължи да го прави и след шоуто, като Трифонов ще е негов импресарио. С Мариан Бачев и Иво Сиромахов ще създадат сценичен театър, сходен на този на Рачков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР