Остава тежко състоянието на жената, която пострада при катастрофа край

...
Остава тежко състоянието на жената, която пострада при катастрофа край
Коментари Харесай

Състоянието на ранената при катастрофа с кола на НСО жена остава тежко, разпитаха Кирил Петков

Остава тежко положението на дамата, която пострада при злополука край град Аксаково, заяви Нова телевизия.

Тя е настанена в болница " Света Анна " във Варна с голям брой контузии. Вчера следобяд автомобил на НСО, в който пътувал и съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков се сблъска с друга кола. Мъжът на ранената почина при случая. Други трима пасажери са прегледани и са освободени за домашно лекуване. Те са с леки пострадвания.

От пресцентъра на Политическа партия оповестиха, че злополуката е породена от кола, ненадейно изскочила от път без преимущество.

За случая е формирано е досъдебно произвеждане. Разследването се води от Военна прокуратура - Сливен, защото водачът е чиновник на НСО.

" Образувано е досъдебно произвеждане по случая. Извършени са всички нужни първични дейности, оглед на местопроизшествията и разпит ", сподели в предаването " Тази заран " полк. Христо Тинев, военно-окръжен прокурор на Военна прокуратура-Сливен.

" Предмет на следствието е какви са осъществените нарушаване на Закона за придвижване по пътищата. Предстои да се разбере. Към момента не можем да дадем данни, тъй като ще бъде нечиста сделка. Целта на следствието е да се откри отговорно държание на единия или на другия лидер, или и на двамата ", добави полк. Тинев.

" Ще бъде открито с каква скорост се е движил автомобилът на НСО. Ще бъдат предоставени експертизи. Вещите лица ще отговорят на въпросите по всички елементи ", изясни прокурорът.

" Извършени са разпити. Има следствена загадка, както е известно. Всичко ще бъде детайлно проучено. Разследването ще бъде обективно. Към момента не можем да се произнесем по въпроса за виновността. Прокуратурата е самостоятелна от политически игри и изказвания. Защо Кирил Петков е пътувал с защита на НСО - не мога да отговоря. Трябва да бъде открито в хода на следствието. Няма нужда прокуратурата да се замесва в предизборни спекулации ", добави той.

Днес не престават следствените дейности на място.

Автомобилът на НСО се е движел от Добрич към Варна. Малко преди да влезе в Аксаково, от вторичен път излязъл различен лек автомобил, не спрял на знак " Стоп " и се блъснал в колата на НСО, гласи първичната версия. Ограничението на скоростта на мястото на случая е 90 километра в час.

Предстои да се обясни с каква скорост се е движел автомобилът на НСО. В колата са пътували 4 души, измежду които Кирил Петков и пиарът му Найо Тицин. Всички те към този момент са разпитани.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР