Остава тежко състоянието на 3-годишния Стефан, който претърпя животоспасяваща операция.

...
Остава тежко състоянието на 3-годишния Стефан, който претърпя животоспасяваща операция.
Коментари Харесай

Остава тежко състоянието на едно от близначетата в Пловдив


Остава тежко положението на 3-годишния Стефан, който претърпя животоспасяваща интервенция. Две тригодишни близначета – момче и момиче, бяха признати по неотложност през вчерашния ден в пловдивска болница.
Момченцето е с черепно-мозъчна контузия и хематом, защото, по думите на майката, гипсова отливка паднала на главата му, до момента в който бил в кошарата си. Детето е настанено в Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване. Близначката му - Габриела също е в болница с охлузване край окото. Тежи едвам 9 кг, което е особено за 6-месечно бебе, сподели Надя Танева, началник на обществената работа в Пловдив. Мускулите на момиченцето са атрофирали. Служителите на обществено подкрепяне недоумяват за какво при отхвърлен контакт от страна на майката, бабата не ги е сезирала.
До седмица се чака дребната Габриела да бъде преместена в Детска клиника, само че ще има потребност от компаньон. Тя не може да върви и да приказва. Бабата на децата по бащина линия е показала предпочитание да стане компаньон.
Майката на децата обаче не позволява свекърва си до близнаците. Престанала да подвига телефона си и отказвала всевъзможни срещи сред децата и баба им.
Дирекция „ Социално подкрепяне “ не е съумяла да се свърже с майката, с цел да се реши казуса с бъдещето на децата ѝ. Бащата на близнаците, който работи в строителния бранш в Германия, също затварял телефона си. Той е в чужбина от 2 години. Връзката сред него и брачната половинка му е от към 10 години. След раждането на близнаците в фамилията обаче се появили спорове и бащата отпътувал за Германия.
Бабата сега е при децата. От организация „ Социално подкрепяне “ са безапелационни, че към този миг децата няма да бъдат оставени под надзора на майка им.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР