Остава само месец до официалната премиера на един от най-чаканите

...
Остава само месец до официалната премиера на един от най-чаканите
Коментари Харесай

Новият филм на Бонд със свой специален подкаст!

Остава единствено месец до формалната премиера на един от най-чаканите филми тази година – " Джеймс Бонд – гибелта може да изчака ". Двадесет и петият филм от  ще излезе на огромен екран през ноември, а до тогава киноманите ще могат да научат повече елементи за продукцията от формалния подкаст.  

Идеята на филмовия подкаст е да разкрие на почитателите най-любопитните моменти от снимането на продукцията, както и да показа с тях страстта на екипа, който има достойнството да се включи в една от най-популярните и обичани киноистории на всички времена.

Подкастът започва на 30 септември и включва извънредни изявленията със звездите, измежду които е самият сътрудник 007 – ,, Леа Сейду, Лашана Линч, Джефри Райт и други Включват се и режисьорът Кари Фукунага и продуцентите Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи, които отварят вратите на снимачната площадка за почитателите и ги срещат с целия снимачен развой. Споделят и любопитни детайлности от основаването на кино лентата, построяването на облиците и значимостта на плана за всеки един от тях.

За наслада на музикалните фенове в подкаста се включват  и нейния брат Финеас О'Конъл, които сътвориха саундтрака на " Смъртта може да изчака ". Те описват за вълнението си към раждането на песента и споделят благодарността си за опцията да допринесат за най-новата продукция от поредицата.

Включени са изявленията и с основни фигури от организацията към фотосите – вземат участие да вземем за пример режисьорът на кастинга и отговорникът по специфичните резултати, които разкриват на  зрителите по какъв начин се случва магията на киното и какъв брой е дълъг пътят на една концепция до огромния екран. Всеки епизод е отдаден на обособена тема – от режисуратата и музиката до подбора на костюмите, употребяваните джаджи от сътрудниците и даже колите им. Слушателите на подкаста ще чуят извънредно и най-новата музика на емблематичния Ханс Цимер, изпълнена от Лондонската филхармония особено за новия филм на Бонд.

Всяка сряда в продължение на 6 седмици нови серии ще бъде налични в Apple, Spotify и други огромни подкаст платформи, а  ще излезе на 20 ноември в кината на 2D, 3D, IMAX и 4DX. 

А до тогава можем да се радваме на видеото на No Time To Die, в което Били Айлиш пее пред ретро микрофон и на фона на непоказвани до момента фрагменти от лентата. Вижте го!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР