Остава само месец до края на Шоуто на Слави“, което

...
Остава само месец до края на Шоуто на Слави“, което
Коментари Харесай

Къде отиват хората на Слави след края на шоуто

Остава единствено месец до края на " Шоуто на Слави “, което е на екран от към този момент 19 години. хората бързо започнаха да спекулират за бъдещето на Дългия, както и за ориста на целия му екип. Сред най-тиражираните версии е, че Трифонов ще се впусне в политиката. Дори това да се окаже правилно, Слави е почнал да прави проекти и за разнообразни планове, които да включат музикантите и артистите на шоуто.

Близки до него настояват, че шоуменът възнамерява да се захване съществено с продуцентска активност и да се трансформира в директен съперник на Митко Пайнера. Тази активност напълно не му е непозната, защото при започване на демокрацията Трифонов основа БМК, с която поддържаше освен " Ку-ку бенд “, само че и редица родни артисти като Кали, Сашо Роман, Нина Николина, Мария Илиева, КариZма и други, написа " Галерия “.

Най-вероятно след края на шоуто музикантите от " Ку-ку Бенд “ няма да спрат да основават нови песни – както за бенда, по този начин и независими. Напоследък даже се вижда, че артистите в шоуто натрупват нов репертоар и стремително показват части. Вероятно след тях ще последват турнета и участия по клубовете из страната. Сред изпълнителите най-търсени са Борис Солтарийски, Годжи и Гъмзата.

Тръгнат ли на постоянни участия, Дългия ще прибира % от хонорарите им. Според осведомени, сега Солтарийски и Гъмзата взимали по 5000 лв. на изява. Годжи също коства толкоз, само че откогато стана татко, е понамалил участията.

Слави възнамерява да им вдигне хонорарите, тъй като откакто спре шоуто, към тях ще има огромно търсене. Най-вероятно в личната си продуцентска компания " Седем Осми “ Трифонов ще вземе и други реализатори. Сред първите в листата е Сава Чиплич, който преди седмица завоюва състезанието на Дългия " Нова звезда “.

Не е ясна ориста за другата част от музикантите. За Цветан Недялков и Иван Стоянов се знае, че от три години са доценти и имат сигурна работа като преподаватели в Консерваторията. Не се знае към момента какво ще се случи и с танцьорките от балет " Магаданс “.

Слави ще уреди и актьорите си. Краси Радков взимал по 7000 лв. да радостни частни празненства и събития и ще продължи да го прави и след шоуто, като Трифонов ще е негов импресарио. С Мариан Бачев и Иво Сиромахов ще създадат сценичен театър, сходен на този на Рачков.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР