Остава само ден до най-грандиозния фестивал на съвременната и традиционна

...
Остава само ден до най-грандиозния фестивал на съвременната и традиционна
Коментари Харесай

Поп културата среща японските традиции

Остава единствено ден до най-грандиозния фестивал на актуалната и обичайната японска просвета в България. Aniventure Comic Con ще се организира този уикенд, 14 и 15 септември, от 10 до 20 ч. в столичния Интер експо център (бул. " Цариградско шосе " 147). За първи път в България ще посрещне и именити комикс художници, част от които стоят зад вселените на DC и Marvel Comics. Сред тях е и световноизвестният Scott Hanna. Билети за фестивала се продават в мрежата на Eventim.bg.

За 14-а поредна година всички почитатели на японската просвета ще имат опция да станат част от прекарването на Aniventure Comic Con. Провята е включена в календара на 30-ите Дни на японската просвета в България.

Фестивалът се провежда от Нakama и Key Events с общителната поддръжката на Посолството на Япония в България. След грандиозния си триумф през 2018-а с над 25 000 гости, тази година събитието се обрисува да бъде още по-вълнуващо. Организаторите са подготвили безчет изненади за всички почитатели на японската просвета, без значение дали са фенове на обичайните изкуства и просвета, на лекциите и бойните демонстрации или на щандовете с цветни аниме и гейминг артикули.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР