Остава само ден до дългоочаквания Hills of Rock 2018! Още

...
Остава само ден до дългоочаквания Hills of Rock 2018! Още
Коментари Харесай

Утре стартира най-мащабното музикално събитие - фестивалът Hills of Rock в Пловдив!

Остава единствено ден до дълго чакания Hills of Rock 2018! Още от понеделник 16 юли рано сутринта стартира построяването на сцените на фестивала и специфичните зони за артистите – гримьорни, кетъринг, офиси и други За реализирането на събитието работи екип от над 600 души. Основната сцена, на която ще свирят хедлайнерите Sabaton, Judas Priest и Iron Maiden , дойде особено от Унгария. Тя е с внушителни размери и ще бъде оборудвана с извънредно съвременна звукова и светлинна инсталация. Сцената ще разполага с големи екрани, което ще разреши на хората и от по-далечно разстояние да наблюдават шоуто. Всички групи са се настроили да поднесат на българската аудитория най-хубавото, на което са способни! В тазгодишното издание на Hills of Rock на три подиуми ще вземат присъединяване 55 актьора от Европа, Америка и Балканите. За втора поредна година българската група Уикеда малко преди началото на фестивала, без никаква основателна причина отхвърля контрактуваното си присъединяване на 20 юли и е навреме сменена от JEREMY?.


По време на фестивалните дни, входовете на Гребната база ще бъдат отворени от 16:30 часа. Билети могат да бъдат закупени и на място. След наложителните инспекции за неразрешени предмети, на всеки клиент ще бъде сложена гривна, съгласно вида билет, който има. В особено обособена къмпинг зона 500 фена ще имат опция да разположат своите палатки.
През трите дни на Hills of Rock се затваря за придвижване западното платно на бул. " Копривщица " в сектора сред кръстовищата с бул. " Шести септември " и бул. " Марица-юг ".
Пълната стратегия на фестивала по часове и подиуми може да откриете на формалния уебсайт на събитието – www.hillsofrock.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР