Остава по-малко от седмица до провеждането на юбилейното 10-то издание

...
Остава по-малко от седмица до провеждането на юбилейното 10-то издание
Коментари Харесай

Изтича срокът за номиниране на доброволческа инициатива в Асеновград

Остава по-малко от седмица до провеждането на юбилейното 10-то издание на номинациите " Донка Пашкова " в Асеновград. Припомняме, че всеки може да номинира доброволческа самодейност, осъществена на територията на общината през 2023 година Поводът е Световният ден на доброволеца – 5-ти декември.
 
Конкурсът се провежда в партньорство сред община Асеновград и Градска библиотека " Паисий Хилендарски ". В надпреварата на добротата могат да вземат участие всички асеновградски организации и групи, които са осъществили самодейност благодарение на доброволци през 2023 година, без значение от задачата и метода на образуване, източници на финансиране, брой и възраст на положителните хора, присъединили се в концепцията.
 
 Донка Пашова Донка Пашова Източник: Община Асеновград
Условия за номинациите:
1. Да е осъществена от локални организации и лица или от външни лица или организации, само че ориентирана към локалната общественост в Асеновград.
2. Да е осъществена в интервала декември 2022 година – декември 2023 година
Целта на състезанието е да бъдат разпространявани доброволческите начинания в община Асеновград, както и да се подтиква инициирането и реализирането на доброволчеството.
Представените начинания ще бъдат оценени съгласно смисъла им за хората в общността и броя на участниците. Най-значимите начинания ще бъдат избрани от жури и ще получат приз " Донка Пашкова " – на името на първата щатна библиотекарка в Асеновград, посветила огромна част от живота и активността си на общността. Всички номинирани начинания ще получат грамоти за номинация.
Инициативи могат да бъдат номинирани от организации и обособени лица, като за задачата следва да се попълни ТОЗИ ФОРМУЛЯР. Срокът за изпращане на номинации е 30.11.23 година (четвъртък), на e-mail: [email protected]. Резултатите ще бъдат оповестени на 05.12.23 година (вторник), а премиите и номинациите ще бъдат връчени самостоятелно – в Градската библиотека. Всички начинания ще бъдат включени в презентация и показани online в обществените мрежи.
За повече информация – тел.: 0876 840 829 и e-mail: [email protected].
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР