Остава по-малко от седмица до един от най-светлите празници, а

...
Остава по-малко от седмица до един от най-светлите празници, а
Коментари Харесай

Идеи и рецепти за уютен Великден, които не са за изпускане

Остава по-малко от седмица до един от най-светлите празници, а в случай че вие към момента не сте решили какво да сложите на трапезата си и да изненадате фамилията си, подбрахме няколко забавни хрумвания особено за вас. Защото концепцията на празниците е точно в това – да понижим темпото и да споделяме пълноценни моменти дружно.  

Докато някои са изпечени кулинари, а други влизат в кухнята единствено, с цел да си създадат кафе, ще ви споделим няколко симпатични разновидността, които може да спестят време на всеки.

Пухкав козунак, омесен в домашна хлебопекарна  

Времето за подготовка е единствено 15 мин. и не е належащо да сме профи кулинари в замесването на тесто. Необходимите артикули са типичен, а резултатът е обезпечен.  Рецептата с всички детайлности можете да откриете, а за пресмятането на точното количество на продуктите, може да употребявате интегрирания автоматизиран калкулатор. Необходимо е единствено да зададете броя на порциите и да се развихрите в кухнята с чаша кафе или вино в ръка.  

Ордьоври – шедьоври

Ефектно и извънредно свежо предложение е в случай че подготвите плато със слайсове от ръчно осолената, съпроводени от млечен. Два стръка свеж лук в профил ще придадат пъстър контрастност и гръмък свършек на блюдото.  

Ако пък желаете да разнообразите обичайното великденско меню, може да заложите на ордьовър от   със сепия, миди и тигрови скариди.  

Ценителите на по-пикантния усет, могат да предложат от смлени люти чушки в маслиново масло екстра върджин. Той е отличен за добавка както към хрупкави брускети, по този начин и към студени плата и месо.  

Не е празник без шоколад  

Тъмен или млечен, бял или с ядки, с заряд от мента и късчета плодове - има шоколад за всеки усет.  Но особено за Великден не може да пропуснем шоколадовите яйца, фигурки и комплекти, многообразие от които може да открием под личната марка Favorina на Lidl. А в случай че сте възнамерявали посещаване при родственици или другари, или са отлично решение за тематичен подарък.

И да не забравяме да се забавляваме

За да добави празничното въодушевление, приложението Lidl Plus предлага специфична великденска игра. Във всяка листовка до Великден ще има „ скрити “ 3 QR кода, които клиентите могат да открият и да завоюват спомагателни купони. Пълните условия на играта, може да откриете в приложението.

И не забравяйте – каквото и да сложите на трапезата, най-важното е с кого я споделяте. Нека бъде Великден!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР