Остава по-малко от месец за кандидатстване в четвъртото издание на

...
Остава по-малко от месец за кандидатстване в четвъртото издание на
Коментари Харесай

Остава по-малко от месец за кандидатстване в инициативата на NOVA

Остава по-малко от месец за кандидатстване в четвъртото издание на най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп - ПРОМЯНАТА, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България. Програмата е отворена за кандидатстване до 18 юли и всеки, който има работеща и новаторска концепция за трайно възстановяване на живота на децата в България, може да кандидатства на www.nova.bg/promynata.

На 28 юни, сряда, от 9.00 до 11.00 ч., в betahaus Sofia, ул. „ Крум Попов “ 58, ет. 2., екипът на ПРОМЯНАТА провежда специфичен информативен ден, в който всеки искащ да стане част от най-мащабната самодейност, разрастваща общественото предприемачество в България, може да зададе своите въпроси и да научи детайлности по отношение на процеса по кандидатстване и критериите за оценка. Не е нужна предварителна регистрация.

На събитието ще участват Стела Ерера - Мениджър корпоративна и обществена отговорност на Нова Броудкастинг Груп и Юрий Вълковски - Изпълнителен шеф на Reach for Change за България.

За всички, които не могат да участват, ще бъде излъчен видео стрийминг на facebook страницата на ПРОМЯНАТА с опция за задаване на въпроси онлайн.

ПРОМЯНАТА предлага опция и за самостоятелни 30-минутни съвещания, на които претендентите могат да показват своята концепция и да получат противоположна връзка от екипа на Reach for Change България. Кои са датите на консултациите и какъв е процесът на наложителна регистрация може да видите в събитието във Фейсбук.

Конкурсът ПРОМЯНАТА е отворен за кандидатстване до 18 юли 2017 година! Можете да намерите спомагателна информация и да кандидатствате на: www.nova.bg/promyanata. Кандидатства се елементарно с онлайн регистрация и онлайн формуляр!

От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 13 000 деца в цялата страна, а всяка година NOVA влага над 190 000 лева, с цел да може позитивната смяна за децата на България да стане действителност. Освен финансовата поддръжка, всяка година Нова Броудкастинг Груп интензивно включва своите чиновници в доброволчески четения, изявленията с претендентите и финалното жури за избора на огромния победител. В допълнение, компанията обезпечава медийна поддръжка за всички финалисти, а нейни чиновници стават техни ментори, с цел да споделят бизнес опит и да им дадат стратегически препоръки.

Ти можеш да си новият Герой на ПРОМЯНАТА! Кандидатствай на www.nova.bg/promyanata По тематиката Първо спортно събитие за спечелилите в ПРОМЯНАТА ParaKids Социалното предприемачество се случва с самодейността на NOVA - ПРОМЯНАТА
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР