Остава по-малко от месец до излизането на Far Cry New

...
Остава по-малко от месец до излизането на Far Cry New
Коментари Харесай

Far Cry New Dawn вече е златна

Остава по-малко от месец до излизането на Far Cry New Dawn, пост-апокалиптичното продължение на Far Cry New 5, и играта към този момент е „ златна “ и подготвена за всеобщо произвеждане. Това беше обявено тази седмица от техническия шеф на играта Рафаел Парент. Той заяви новината посредством формалния Twitter профил на Ubisoft.

„ New Dawn е златна! Много сме горди от играта! Надявам се да се забавлявате, до момента в който я играете, по този начин, както ние се забавлявахме до момента в който я вършим! “, написа Парент.

Far Cry New Dawn е непосредствено продължение на последната игра от поредицата. Тя следва един от евентуалните финали, при който е бил основан нуклеарен безпорядък измежду горите на Монтана. Вие попадате в Хоуп Каунти, години по-късно. Природата се е възстановила и намирате оживели, само че дружно с тях и тайфа главорези, предвождани от сестрите Мери и Лу.

Подобно на Far Cry Primal, който използваше картата на Far Cry 4, по този начин и New Dawn ще употребява картата на FC5. Някои от зоните тук ще са заключени, само че ще може да поемате на експедиции и да посещавате местоположения, които ги няма в предната игра, като мочурищата на Луизиана, пустинните местности на Аризона и слънчева Калифорния. Освен това, тук се завръщат и системи, катоThe Guns for Hire и Fangs for Hire, като ще срещнете, както познати, по този начин и непознати персонажи. Освен това, във връзка с оръжията, ще бъде подложен акцент не над придобиването им толкоз, колкото над изработването и персонализирането им. Това ще се отнася и до транспортните средства. Добавена и съществена база за героя и оживелите с името Prosperity.

Играта излиза за конзоли и PC на 15.02.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР