Остава по-малко от месец до големия концерт на Dubioza Kolektiv

...
Остава по-малко от месец до големия концерт на Dubioza Kolektiv
Коментари Харесай

Dubioza Kolektiv с акустично шоу на Женския пазар преди големия концерт

Остава по-малко от месец до огромния концерт на Dubioza Kolektiv в София на 29 ноември в зала “Арена Армеец”.

Бандата, която за последно бе у нас преди тъкмо две години в същата зала, реши да изненада почитателите си у нас авансово. Тази вечер е „ подгряващото парти” на веселяците от Босна и Херцеговина в клуб „ Терминал 1”. Специално за него бандата дойде в София в цялостен състав.
Веселяците Dubioza Kolektiv още веднъж с концерт в София Бандата от Босна и Херцеговина е измежду най-популярните модерни балканки групи
Dubioza Kolektiv ще изненадат почитателите и с малко акустично шоу на непредвидена локация – Женския пазар в столицата. Това ще се случи в 12 ч. на 6 ноември, сряда. Музикантите избират това място, тъй като съгласно тях точно пазарът е същинското огледало на града.

Днес е и премиерата на новата ария на Dubioza Kolektiv и Manu Chao – „ Cross The Line”:



За огромния концерт в „ Арена Армеец” на 29 ноември Dubioza Kolektiv дават обещание незабравимо шоу. Бандата ще извърши някои напълно нови песни, които ще бъдат част от идния им албум. Ще чуем и добре познатите “Kokuz”, “Balkan Funk”, “Kažu”, “Free.mp3”, “Firma Ilegal”, “U.S.A.”, “No Escape (from Balkan)”, “Hay Libertad”, “Vlast i policija”, “One More Time” и доста други.

Снимка: EPA

Dubioza Kolektiv е една от най-популярните и обичани балкански групи. Самите те дефинират стила си като “политически неточна комбинация от ска, пънк, реге, с добавка от балкански ритми”.

Снимка: Фейсбук

Често вземат участие в необявени изяви навън, подкрепящи избрани дела. Запазена марка на бандата е театралното им облекло в жълто и черно.

Снимка: Фейсбук

„ Не са доста групите, които носят жълто, защото това е един от най-идиотските вероятни цветове. Искахме да се спрем на колорит, който ще накара хората и от птичи взор да ни виждат на сцената”, споделят Dubioza Kolektiv.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР