Остава мащабното полицейско присъствие в района Костенец. От време на

...
Остава мащабното полицейско присъствие в района Костенец. От време на
Коментари Харесай

Вертолет и снайперисти в Костенец заради двете убийства

Остава огромното полицейско наличие в региона Костенец. От време на време регионът на Костенец се облита от хеликоптер, като се ревизират гористите местности в региона.

Това заяви пред Българска национална телевизия основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. Проверяват се няколко блокирани периметъра.

Все още няма и диря от търсения Стоян Зайков, за чието залавяне бе проведена " невиждана " по думите на Министерство на вътрешните работи интервенция.

Всяка кола се ревизира подробно на излизане от Костенец. Двете къщи на убийството са отцепени. Има периметър от служители на реда със снайпери. Към издирването са привлечени и спецчасти. Използват се следови кучета и дронове.

От Министерство на вътрешните работи предизвестиха, че в случай че някой има контакт или види търсения Зайков, не трябва да подхваща нищо, с изключение на да се свърже с Министерство на вътрешните работи, защото мъжът е извънредно рисков и по всяка възможност - тежко въоръжен.

Пред Нова телевизия проверяващият публицист Димитър Илиев разяснява, че в акцията е включен и вертолет. " Не бих споделил, че казусът е невиждан, тъй като същият запас беше употребен и против петорния палач в Нови Искър ", сподели Илиев.

Той напомни слуховете от тогавашното търсене на Росен Ангелов, упрекнат за убийството на шестима в Нови Искър.

" Тогава имаше огромни подозрения, че всичко е ПР-акция. Имаше клюки, че горивото на хеликоптерите е толкоз, едвам отидат до Балкана и да се върнат, само че не и да вършат ефикасни дейности ", добави той.

Илиев изрази подозрение какъв брой дейно от полицейска позиция е сходна мярка. " Евакуация се подхваща когато против теб се изправят някакви сили, които не могат да бъдат следени. Като естествени стихии, да вземем за пример ", сподели Димитър Илиев.

Очевидно е, че този човек знае какво прави, сподели Илиев и добави, че времето постоянно работи за Министерство на вътрешните работи. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР