Остава малко до края на фискалната година на Ubisoft, а

...
Остава малко до края на фискалната година на Ubisoft, а
Коментари Харесай

Плановете на Ubisoft за следващата една година

Остава малко до края на фискалната година на Ubisoft, а компанията към този момент е обърнала взор към идната. По време на финансова конференция бяха разкрити нейните проекти, разпростряли се чак до края на март 2020-та година. През това време Ubisoft възнамерява да пусне цели три ААА заглавия на пазара . Изглежда това в действителност ще е продуктивна година.

За жал, издателят не показа никаква друга информация, даже и не загатна съответни франчайзи. Но, базирайки се на последните клюки в интернет, ще си позволим да предположим кои са евентуалните претенденти за игри, които може да излязат.

Преди известно време Ubisoft разяснява, че не възнамерява да издаде нова Assassin’s Creed игра и да си даде малко отмора. С това може да отпишем паметната поредност от листата. С най-голяма сигурност можем да заявим, че Skull and Bones ще бъде издадена тази година. След триумфа на Sea of Thieves е в полза на Ubisoft да „размъти водата“ с още една пиратска игра, която да бъде в конкуренция с тази на Rare. Ubisoft загатна, че я приготвя за стартиране през 2019-та година, пък и Skull and Bones беше презентирана към този момент няколко пъти, тъй че най-късно до март идната година ще можем да я опитаме.

От цяла година се носеха клюки и за евентуално продължение на Watch Dogs франчайза. Все още не сме видели никакви филмови откъси, само че сигурно третата част към този момент се създава. Твърде евентуално е и заглавието да е есенен шлагер на Ubisoft след евентуално празното място, оставено за нова Assassin’s Creed игра.

Едва ли се приготвят нови Rainbow Six и For Honor игри, като се има поради, че и двете сега радват почитателите с от време на време наличие. Има възможност обаче Ghost Recon серията да се снабди с ново попълнение. Настоящата Wildlands игра е допълвана с дребни задачи, само че не и с мащаба на другите две поредици. Още повече – Wildlands излезе чак при започване на 2017-та година.

Във всеки случай да не забравяме, че Ubisoft резервира правото си да изненадва почитателите с нови непредвидени шлагери. Миналата година на Е3 събитието компанията разкри Starlink: Battle for Atlas като извънредна ААА игра. Възможно е и този юни Ubisoft да постъпи по същия метод.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР