Остава един ден до началото на Капана Фест“ 2022, който

...
Остава един ден до началото на Капана Фест“ 2022, който
Коментари Харесай

„Базар Капана“ с благотворителна кауза


Остава един ден до началото на „ Капана Фест “ 2022, който тази година ще ни посрещне от 23 до 26 юни на новата си локация – надлеза на ул. „ Гладстон “. Сцена „ Капана “ сигурно ще подсигурява незабравимо музикално преживяване и както постоянно по време на фестивала ще се радваме и на освежаващи питиета, коктейли, street food оферти, както и на емблематичната декорация, присъща за „ Капана Фест “, бар и лаундж зони, доста зеленина и най-големия досега Базар „ Капана “ със 110 участника. Те ще показват био и натурални храни, питиета и козметика, авторски произведения, фешън марки, художници, бижутери, грънчари, дърводелци, занаятчии и дизайнери.

На Базар клопката ще има благотворителен щанд в поддръжка на едно младо момче в битката му за живот. Всички събрани средства от продажби на този щанд и дарителските кутии по време на базара ще бъдат в негова поддръжка.

Ето какво описват уредниците на благотворителната самодейност:

„ Петър Крачев има потребност от незабавна бъбречна трансплантация в Турция, само че сумата от 22 000€ е непостижима за него и фамилията му. Петьо е единствено на 28 години и до преди една година живее напълно естествен живот-играе футбол, върви на работа, излиза с другари. До момента, в който обаче не стартира да получава болки и подувания в крайниците и след дълго блуждаене по лекари се открива, че има съществено заболяване на бъбреците, което е в много напреднала фаза и те отхвърлят да действат. Това постанова Петьо да стартира незабавно да върви на хемодиализа, с цел да продължи да живее. Вследствие на процедурите, за жалост, той непрекъснато получава разнообразни странични реакции, защото хемодиализата оказва помощ за заменяне на функционалността на бъбреците, само че редом с това поврежда целия организъм.

В момента към този момент 8-ми месец Петьо върви на животоподдържаща хемодиализа 4 дни в седмицата и по едно и също време с това продължава да работи, с цел да може да се устоя, защото за жалост преди време е изгубил родителите си и се постанова да се оправя самичък в тази сложна за него обстановка. Единствената поддръжка, която има е от сестра му, която е подготвена да стане негов донор, с цел да може Петьо да продължи живота си обикновено. Неговите сътрудници от Ресторант Южен лъх italian style restaurant се свързаха с нас, тъй като желаят дружно да подадем ръка на Петьо и той да продължи своя живот. Необходими са обаче 22 000 Евро, с цел да може това младо момче да стартира още веднъж да живее един естествен живот, да продължи да спортува и прави всичко, което обича! Ние знаем и имаме вяра, че с ВАШАТА поддръжка ще успеем да съберем нужните средства доста бързо.

Можете да подкрепите Петьо като закупите нещо от нашия благотворителен базар от 23-ти до 26-ти юни или като извършите подаяние на банковата сметка на “Нощ на Ангелите ”, която ще видите на фотографията! “
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР